Αποτελέσματα live αναζήτησης

Ασφαλιστικά μέτρα κατά του πρώην προέδρου της LogicDIS

26 Οκτώβριου 2006 Σχόλια
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά
  • Aσφαλιστικά μέτρα κατά του πρώην προέδρου της LogicDIS κ. Ι. Κυριακόπουλου κατέθεσε η SingularLogic, ενώ προτίθεται να προβεί και σε αγωγή εναντίον του

Aσφαλιστικά μέτρα κατά του πρώην προέδρου της LogicDIS κ. Ι. Κυριακόπουλου κατέθεσε η SingularLogic, ενώ προτίθεται να προβεί και σε αγωγή εναντίον του και της εταιρείας που έχει ο ίδιος ιδρύσει. Ο λόγος, σύμφωνα με την επιστολή της SingularLogic προς το ΧΑ, η επιχειρηματική δραστηριότητα που έχει αναπτύξει ο κ. Κυριακόπουλος, οικειοποιούμενος προϊόντα της πρώην LogicDIS (σήμερα έχει μετονομαστεί σε SingularLogic), όπως επίσης και το όνομα της DIS.

 «Η πιο πάνω αναφερόμενη επιχειρηματική προσπάθεια είναι προφανές ότι στοχεύει στην εκμετάλλευση επιχειρηματικής δραστηριότητας για την οποία ο κ. Ι. Κυριακόπουλος έχει ήδη αμειφθεί μέσω της συγχώνευσης της εταιρείας DIS με την εταιρεία Computer Logic, δηλαδή τη σημερινή SingularLogic», αναφέρει η επιστολή της SingularLogic στο ΧΑ.


Πάντως, η SingularLogic έχει χάσει το αίτημα χορήγησης προσωρινής διαταγής από το δικαστήριο και αναμένει την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων που έχει προγραμματιστεί για 16 Φεβρουαρίου 2007. «Πέρα από τις όποιες νομικές κινήσεις που διενεργεί η SingularLogic, οι ενέργειες αυτές του κ. Κυριακόπουλου τίθενται στην κρίση του επιχειρηματικού κόσμου για την ηθική τους υπόσταση», καταλήγει η επιστολή της SingularLogic.

Πηγή Κέρδος


 Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης