Αποτελέσματα live αναζήτησης

Από 1/11 έως 29/12 τα τέλη κυκλοφορίας

25 Οκτώβριου 2006 Σχόλια
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά
  • ΑΜΕΤΑΒΛΗΤΑ παραμένουν τα τέλη κυκλοφορίας αυτοκινήτων, οχημάτων και μοτοσικλετών του έτους 2007, όπως είχε δεσμευθεί η κυβέρνηση.....

ΑΜΕΤΑΒΛΗΤΑ παραμένουν τα τέλη κυκλοφορίας αυτοκινήτων, οχημάτων και μοτοσικλετών του έτους 2007, όπως είχε δεσμευθεί η κυβέρνηση.

Σε εγκύκλιο του υφυπουργού Οικονομίας και Οικονομικών, κ. Αντώνη Μπέζα, που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα, ορίζεται ότι η προμήθεια των ειδικών σημάτων θα γίνεται από 1ης Νοεμβρίου έως 29 Δεκεμβρίου 2006 από τις Τράπεζες, το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο τα Ελληνικά Ταχυδρομεία και για πρώτη φορά από τις Συνεταιριστικές Τράπεζες, με την επίδειξη των ειδοποιητηρίων που αποστέλλονται ήδη από τις 10 Οκτωβρίου από τη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων.

Στην περίπτωση που δεν έχει αποσταλεί ειδοποιητήριο, η προμήθεια του σήματος θα γίνεται μόνο από τις Δημόσιες Οικονομικές Υπηρεσίες (Δ.Ο.Υ.) με την επίδειξη της άδειας κυκλοφορίας του οχήματος.

Επισημαίνεται ότι τα ειδοποιητήρια τελών κυκλοφορίας αποστέλλονται στους κατόχους οχημάτων με βάση τα στοιχεία της 30ης Σεπτεμβρίου (ημερομηνία τελευταίας ενημέρωσης της Γ.Γ.Π.Σ. από το Υπουργείο Μεταφορών και Επικοινωνιών).

Για τις μεταβιβάσεις οχημάτων που πραγματοποιήθηκαν μετά τις 30 Σεπτεμβρίου, οι παλαιοί κάτοχοι των οχημάτων θα πρέπει να αγνοήσουν το ειδοποιητήριο πληρωμής τελών, οι δε νέοι κάτοχοι επειδή δεν θα λάβουν ειδοποιητήρια θα πρέπει με την άδεια του οχήματος να μεταβούν στις Δ.Ο.Υ. προκειμένου να προμηθευτούν το σήμα τελών κυκλοφορίας.

Πηγή ΝαυτεμπορικήΔημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης