Αποτελέσματα live αναζήτησης

Ακριβός ο ηλεκτρονικός ΦΠΑ

25 Οκτώβριου 2006
  • Tην έντονη διαμαρτυρία των μικρομεσαίων επιχειρήσεων για την «ενιαία πολιτική» που εφαρμόζουν οι τράπεζες στη χρέωσή τους με 15 ευρώ για την κατάθεση εντολής πληρωμής ΦΠΑ, μετέφεραν στο υπουργείο Οικονομικών οι φοροτεχνικοί....

Tην έντονη διαμαρτυρία των μικρομεσαίων επιχειρήσεων για την «ενιαία πολιτική» που εφαρμόζουν οι τράπεζες στη χρέωσή τους με 15 ευρώ για την κατάθεση εντολής πληρωμής ΦΠΑ, μετέφεραν στο υπουργείο Οικονομικών οι φοροτεχνικοί.
Με έγγραφο που απέστειλε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών στον υφυπουργό Οικονομικών, Αντώνη Μπέζα, ζητείται η παρέμβαση των αρχών, καθώς όπως τονίζεται στην επιστολή «υπονομεύεται» το σύστημα ηλεκτρονικής υποβολής του ΦΠΑ από «μονοπωλιακά φαινόμενα». Η ΠΟΦΕΕ προειδοποιεί ότι η πρακτική αυτή ωθεί τις επιχειρήσεις στην παραδοσιακή υποβολή (μέσω ΔΟΥ).

Σημειώνεται ότι η εντολή του ΦΠΑ υποβάλλεται είτε μηνιαίως (για υπόχρεους με βιβλία Γ’ κατηγορίας) είτε ανά τρίμηνο (για βιβλία Β’ κατηγορίας).

Πηγή expressΘέλετε να δείτε τα σχόλια; Η προβολή των σχολίων απαιτεί την ενεργοποίηση των cookies, επιλογή η οποία έχει απενεργοποιηθεί απο εσάς.
Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies πατώντας εδώ και να επιτρέψετε την προβολή των σχολίων σε κάθε άρθρο.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης