Αποτελέσματα live αναζήτησης

Ακριβός ο ηλεκτρονικός ΦΠΑ

25 Οκτώβριος 2006
  • Tην έντονη διαμαρτυρία των μικρομεσαίων επιχειρήσεων για την «ενιαία πολιτική» που εφαρμόζουν οι τράπεζες στη χρέωσή τους με 15 ευρώ για την κατάθεση εντολής πληρωμής ΦΠΑ, μετέφεραν στο υπουργείο Οικονομικών οι φοροτεχνικοί....

Tην έντονη διαμαρτυρία των μικρομεσαίων επιχειρήσεων για την «ενιαία πολιτική» που εφαρμόζουν οι τράπεζες στη χρέωσή τους με 15 ευρώ για την κατάθεση εντολής πληρωμής ΦΠΑ, μετέφεραν στο υπουργείο Οικονομικών οι φοροτεχνικοί.
Με έγγραφο που απέστειλε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών στον υφυπουργό Οικονομικών, Αντώνη Μπέζα, ζητείται η παρέμβαση των αρχών, καθώς όπως τονίζεται στην επιστολή «υπονομεύεται» το σύστημα ηλεκτρονικής υποβολής του ΦΠΑ από «μονοπωλιακά φαινόμενα». Η ΠΟΦΕΕ προειδοποιεί ότι η πρακτική αυτή ωθεί τις επιχειρήσεις στην παραδοσιακή υποβολή (μέσω ΔΟΥ).

Σημειώνεται ότι η εντολή του ΦΠΑ υποβάλλεται είτε μηνιαίως (για υπόχρεους με βιβλία Γ’ κατηγορίας) είτε ανά τρίμηνο (για βιβλία Β’ κατηγορίας).

Πηγή express

Want to see comments? Unfortunately this feature requires cookies currently not allowed by your settings. You may click here to change them if you wish to use this feature.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης