Αποτελέσματα live αναζήτησης

ΕΛΓΑ: Απαλλαγή κτηνοτρόφων σε νομούς με καταστροφές

24 Οκτώβριος 2006
  • Tην απαλλαγή των κτηνοτρόφων που έχουν τις κτηνοτροφικές τους εκμεταλλεύσεις σε περιοχές νομών ή δήμων που κηρύχθηκαν σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης από την υποχρέωση υποβολής δήλωσης εκτροφής αποφάσισε ο EΛΓA. Για τη διευκόλυνση των πληγέντων παραγωγών ...

Tην απαλλαγή των κτηνοτρόφων που έχουν τις κτηνοτροφικές τους εκμεταλλεύσεις σε περιοχές νομών ή δήμων που κηρύχθηκαν σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης από την υποχρέωση υποβολής δήλωσης εκτροφής αποφάσισε ο EΛΓA. Για τη διευκόλυνση των πληγέντων παραγωγών αποφασίστηκε, επίσης, να παρακρατηθεί η ασφαλιστική τους εισφορά από το ποσό της αποζημίωσης που θα τους καταβληθεί. Σύμφωνα με τις αποφάσεις του διοικητικού συμβουλίου του EΛΓA, παρατείνεται και η προθεσμία υποβολής δηλώσεων εκτροφής για τους μελισσοκόμους όλης της χώρας, μέχρι 31/12/2006. Oπως είναι γνωστό, η δήλωση εκτροφής είναι απαραίτητη για την ασφαλιστική κάλυψη των ζημιών στις αγροτικές εκμεταλλεύσεις.

Πηγή ΗμερησίαΘέλετε να δείτε τα σχόλια; Η προβολή των σχολίων απαιτεί την ενεργοποίηση των cookies, επιλογή η οποία έχει απενεργοποιηθεί απο εσάς.
Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies πατώντας εδώ και να επιτρέψετε την προβολή των σχολίων σε κάθε άρθρο.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης