Αποτελέσματα live αναζήτησης

ΕΛΓΑ: Απαλλαγή κτηνοτρόφων σε νομούς με καταστροφές

24 Οκτώβριος 2006
  • Tην απαλλαγή των κτηνοτρόφων που έχουν τις κτηνοτροφικές τους εκμεταλλεύσεις σε περιοχές νομών ή δήμων που κηρύχθηκαν σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης από την υποχρέωση υποβολής δήλωσης εκτροφής αποφάσισε ο EΛΓA. Για τη διευκόλυνση των πληγέντων παραγωγών ...

Tην απαλλαγή των κτηνοτρόφων που έχουν τις κτηνοτροφικές τους εκμεταλλεύσεις σε περιοχές νομών ή δήμων που κηρύχθηκαν σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης από την υποχρέωση υποβολής δήλωσης εκτροφής αποφάσισε ο EΛΓA. Για τη διευκόλυνση των πληγέντων παραγωγών αποφασίστηκε, επίσης, να παρακρατηθεί η ασφαλιστική τους εισφορά από το ποσό της αποζημίωσης που θα τους καταβληθεί. Σύμφωνα με τις αποφάσεις του διοικητικού συμβουλίου του EΛΓA, παρατείνεται και η προθεσμία υποβολής δηλώσεων εκτροφής για τους μελισσοκόμους όλης της χώρας, μέχρι 31/12/2006. Oπως είναι γνωστό, η δήλωση εκτροφής είναι απαραίτητη για την ασφαλιστική κάλυψη των ζημιών στις αγροτικές εκμεταλλεύσεις.

Πηγή Ημερησία

Want to see comments? Unfortunately this feature requires cookies currently not allowed by your settings. You may click here to change them if you wish to use this feature.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης