Αποτελέσματα live αναζήτησης

Συμμετοχή της ΓΓΠΣ στην Έκθεση Ψηφιακής Τεχνολογίας dte 2006

19 Οκτώβριου 2006 Σχόλια
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά
  • Η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων (ΓΓΠΣ) του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών συμμετέχει στην Έκθεση Ψηφιακής Τεχνολογίας dte 2006 ...

ΓΕΝΙΚΗ  ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ  ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ

Δ Ε Λ Τ Ι Ο   Τ Υ Π Ο Υ

ΘΕΜΑ: «Συμμετοχή της ΓΓΠΣ στην Έκθεση Ψηφιακής Τεχνολογίας dte 2006»

Η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων (ΓΓΠΣ) του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών συμμετέχει στην Έκθεση Ψηφιακής Τεχνολογίας dte 2006 (Digital technology Expo) που διοργανώνεται στο Εκθεσιακό Κέντρο Expo Athens στην Ανθούσα κατά το χρονικό διάστημα από 20 έως και 22 Οκτωβρίου.

Στο χώρο της έκθεσης, οι επισκέπτες μπορούν να ενημερωθούν για τις νέες ηλεκτρονικές υπηρεσίες (δήλωση φορολογίας εισοδήματος με άμεση λήψη εκκαθαριστικού, δήλωση φόρου μισθωτών υπηρεσιών κ.α.) που η ΓΓΠΣ παρέχει μέσα από τον ιστοχώρο της www.gsis.gr  καθώς και για τις υπηρεσίες που παρέχονται μέσω fax (TAXISphone) και μέσω κινητού τηλεφώνου για ενημέρωση της πορείας εκκαθάρισης (M-TAXIS).

Επίσης, θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν με εξειδικευμένο προσωπικό για τον τρόπο εγγραφής τους στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες και για τα οφέλη που αποκομίζουν, με κυριότερο την άμεση 24ωρη εξυπηρέτηση, χωρίς ανάγκη προσέλευσης στις ΔΟΥ.

Πέραν της παρουσίασης των διαδικτυακών υπηρεσιών, τα στελέχη της ΓΓΠΣ θα παρέχουν στους ενδιαφερομένους γενικές ή ατομικές πληροφορίες, θα επιδεικνύουν τις υπηρεσίες των Δ.Ο.Υ. μέσω του πληροφοριακού συστήματος TAXIS και θα παράγουν ενδεικτικά εκτυπώσεις (εκκαθαριστικά, αντίγραφα φορολογικών δηλώσεων, φορολογική ενημερότητα κ.λ.π.).

Το περίπτερο της ΓΓΠΣ (F5) θα λειτουργεί τις ημέρες της Έκθεσης (20-22 Οκτωβρίου), ώρες 11:00 - 21:00. Η είσοδος στην έκθεση είναι ελεύθερη για όσους εγγραφούν έγκαιρα μέσω του ιστοχώρου www.dte.gr.

                                              Ο Γενικός Γραμματέας
                                            Πληροφοριακών Συστημάτων
                                           Δημοσθένης Αναγνωστόπουλος

 Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης