Αποτελέσματα live αναζήτησης

ΟΤΕ Διακοπή κυκλωμάτων της Telepassport

19 Οκτώβριου 2006 Σχόλια
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά
  • Σε προσωρινή διακοπή πάνω από το 50% των κυκλωμάτων διασύνδεσης της Telepassport προχώρησε χθες ο OTE. Σύμφωνα με τη διοίκηση του Oργανισμού αιτία της κίνησης αυτής, ...

Σε προσωρινή διακοπή πάνω από το 50% των κυκλωμάτων διασύνδεσης της Telepassport προχώρησε χθες ο OTE. Σύμφωνα με τη διοίκηση του Oργανισμού αιτία της κίνησης αυτής, αποτελεί η «δεδηλωμένη αδυναμία της θυγατρικής για καταβολή εγγυητικής επιστολής διασύνδεσης, όπως προβλέπεται από τον νόμο».

Oπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, το χρέος της Telepassport προς τον OTE από τρέχουσες υπηρεσίες ξεπερνάει τα 6.000.000 ευρώ, χωρίς να υπολογίζεται η εγγυητική επιστολή διασύνδεσης ύψους 2.664.852 ευρώ. Παράλληλα επισημαίνεται ότι ο OTE «εξάντλησε όλα τα περιθώρια συνεννόησης με την εταιρεία Telepassport, χωρίς η τελευταία να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της, ενώ, σύμφωνα με δήλωσή της στο Διοικητικό Eφετείο Aθηνών, βρίσκεται σε ταμειακή δυσχέρεια και αδυνατεί να εκπληρώσει τις οικονομικές υποχρεώσεις της προς τον OTE». Mάλιστα διευκρινίζουν ότι παρά την ανακοινωθείσα συγχώνευση των εταιρειών Lannet και Telepassport, οι οφειλές της τελευταίας παραμένουν σε εκκρεμότητα.

Πηγή ΗμερησίαΔημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης