Αποτελέσματα live αναζήτησης

Νέα εθελουσία στον ΟΤΕ

12 Οκτώβριου 2006 Σχόλια
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά
  • Σε νέο πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου αναμένεται να προχωρήσει ο ΟΤΕ, σύμφωνα με χθεσινές δηλώσεις του οικονομικού διευθυντή του Οργανισμού. Ενόψει της αναζήτησης στρατηγικού συμμάχου αλλά και της έκδοσης δικαστικών αποφάσεων που αφορούν υπαλλήλους που δεν μπόρεσαν να ...

Σε νέο πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου αναμένεται να προχωρήσει ο ΟΤΕ, σύμφωνα με χθεσινές δηλώσεις του οικονομικού διευθυντή του Οργανισμού. Ενόψει της αναζήτησης στρατηγικού συμμάχου αλλά και της έκδοσης δικαστικών αποφάσεων που αφορούν υπαλλήλους που δεν μπόρεσαν να κάνουν χρήση του πρώτου προγράμματος ο ΟΤΕ ( 19,50€ 0,00%) προλειαίνει το έδαφος για την έξοδο από την επιχείρηση 700 ακόμα υπαλλήλων. Yπενθυμίζεται ότι οι 700 υπάλληλοι που θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε αυτό το πρόγραμμα εξαιρέθηκαν από το τρέχον πρόγραμμα, λόγω της μη αναγνώρισης της στρατιωτικής θητείας ως προϋπηρεσίας.

Την ίδια στιγμή στο πρώτο πρόγραμμα έχουν παρουσιαστεί μία σειρά προβλημάτων, με αποτέλεσμα να μην καταβάλλονται οι εφάπαξ αποζημιώσεις των εργαζομένων, καθώς τόσο το TAΠ OTE όσο και το Tαμείο Aρωγής αντιμετωπίσουν σημαντικά οικονομικά προβλήματα. Το τρέχον πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου, όπως είπε ο κ. Aϊβάζης βρίσκεται σε εξέλιξη και θα ολοκληρωθεί μέσα στο μήνα. Για τον λόγο αυτό ο OTE θα προχωρήσει στην πρόσληψη 1.300 νέων υπαλλήλων, οι οποίοι θα αμείβονται με το βασικό μισθό νεοπροσλαμβανόμενου στον OTE με ετήσιο κόστος περίπου 25 χιλ. ευρώ. Στο πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου που βρίσκεται σε εξέλιξη οι εργαζόμενοι που αποχώρησαν δεν έχουν πάρει την εφάπαξ αποζημίωση (περίπου 33.000 ευρώ) καθώς εκκρεμεί το δάνειο από τον OTE προς το Tαμείο Aρωγής. Παράλληλα η EE αντιμετωπίζει με δυστοκία το θέμα της συμμετοχής του ελληνικού δημοσίου στο πρόγραμμα μέσω της καταβολής ποσοστού 5% στον TAΠ OTE.

Πηγή ΗμερησίαΔημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης