Αποτελέσματα live αναζήτησης

Προβλήματα στη στελέχωση της Υπηρεσίας Εσωτερικής Επανεξέτασης

1 Οκτώβριος 2013

Προβλήματα στη στελέχωση της Υπηρεσίας Εσωτερικής Επανεξέτασης

Αναστέλλονται μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου συγκεκριμένες αρμοδιότητες της Υπηρεσίας

Προβλήματα στελέχωσης της Υπηρεσίας Εσωτερικής Επανεξέτασης της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων οδήγησαν τον Γενικό Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων κ. Χ. Θεοχάρη να αναστείλει μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2013, συγκεκριμένες αρμοδιότητες της Υπηρεσίας.

Συγκεκριμένα, με απόφαση του κ. Θεοχάρη ανεστάλη μέχρι τα τέλη του έτους η άσκηση της αρμοδιότητας της Υπηρεσίας Εσωτερικής Επανεξέτασης, η οποία σχετίζεται με εισηγήσεις για την άρση διασφαλιστικών μέτρων υπέρ του Δημοσίου σε συγκεκριμένες περιπτώσεις φορολογουμένων.

Η συγκεκριμένη αρμοδιότητα η οποία είναι πολύ σημαντική καθώς απαιτεί νομική τεκμηρίωση, ώστε να μην επέλθει βλάβη ή ζημία για το Δημόσιο θα ασκείται από το «Τμήμα Παρακολούθησης διοικητικών και λήψης ασφαλιστικών μέτρων για την αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής και την είσπραξη δημοσίων εσόδων» της Διεύθυνσης Παρακολούθησης Νομικών Υποθέσεων Ελέγχου και Αναγκαστικής Είσπραξης του υπουργείου Οικονομικών.

Πηγή News.gr

Want to see comments? Unfortunately this feature requires cookies currently not allowed by your settings. You may click here to change them if you wish to use this feature.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης