Αποτελέσματα live αναζήτησης

Χωρίς προβλήματα η υποβολή των δηλώσεων Ε9

16 Σεπτέμβριος 2013
Συνεχίζεται απρόσκοπτα η υποβολή των δηλώσεων Ε9 μέσω της ηλεκτρονικής  εφαρμογής του Taxis, η οποία δεν παρουσιάζει κανένα απολύτως πρόβλημα τις τελευταίες ημέρες. Ειδικά σήμερα, η υποβολή των Ε9 αναμένεται να ξεπεράσει κάθε προηγούμενο.
Πληροφορίες θέλουν το μεγαλύτερο μέρος των δηλώσεων να έχει υποβληθεί  και σύμφωνα με την ροή των τελευταίων ημερών, η ολοκλήρωση των υποβολών αναμένεται να ολοκληρωθεί πολύ πριν την 20η Σεπτεμβρίου 2013.
Σημειώνεται επίσης ότι ο μέσος χρόνος υποβολής ενός Ε9 για υπόχρεους με μεταβολή σε ένα ή δύο ακίνητα δεν ξεπερνά το 1 λεπτό.  

Σημείωση: Το παραπάνω κείμενο θα το δημοσιεύαμε εάν το ημερολόγιο έδειχνε 1η Απριλίου.
Ωστόσο, το ημερολόγιο δείχνει 16 Σεπτεμβρίου και για το λόγο αυτό θα παρακαλούσαμε τους υπεύθυνους να κάνουν κάτι γι' αυτή την ταλαιπωρία που υφιστάμεθα ως λογιστές προσπαθώντας να υποβάλλουμε τις δηλώσεις Ε9 σε μία "απαράδεκτη" εφαρμογή που δεν λειτουργεί.
Γνωρίζουμε ότι νέα παράταση δεν μπορεί να δοθεί γι' αυτό είναι επιτακτική ανάγκη να διορθωθούν τα τεχνικά προβλήματα έτσι ώστε "τουλάχιστον" να μπορέσουμε να προβούμε στις διορθώσεις των Ε9 μετά την λήξη της προθεσμίας.

Υπενθυμίζουμε σε όσους  συναδέλφους έχουν την τύχη να "μπούν" στην εφαρμογή, ότι η επιστημονική ομάδα του Taxheaven έχει αναρτήσει ένα πλήρες οδηγό σχετικά με την υποβολή του Ε9 τον οποίο μπορείτε να βρείτε εδώ.
 

Επιμέλεια

Επιστημονική ομάδα Taxheaven

Want to see comments? Unfortunately this feature requires cookies currently not allowed by your settings. You may click here to change them if you wish to use this feature.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης