Αποτελέσματα live αναζήτησης

Ανοικτές οι εφορίες για την χορήγηση παραβόλων στους υποψήφιους των εκλογών

5 Οκτώβριου 2006 Σχόλια
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά
  • Ανοικτές για 24 ώρες θα παραμείνουν το Σάββατο 7 Οκτωβρίου και την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου οι εφορίες που έμειναν ανοικτές την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου για τη χορήγηση του απαραίτητου...

Ανοικτές για 24 ώρες θα παραμείνουν το Σάββατο 7 Οκτωβρίου και την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου οι εφορίες που έμειναν ανοικτές την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου για τη χορήγηση του απαραίτητου παραβόλου στους υποψήφιους των δημοτικών και νομαρχιακών εκλογών.


Αυτό αναφέρει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Οικονομικών σχετικά με τη λειτουργία ορισμένων εφοριών για την εξυπηρέτηση των υποψήφιων στις νομαρχιακές, δημοτικές και κοινοτικές εκλογές. Ειδικότερα, σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου, οι ΔΟΥ που παρέμειναν ανοικτές κατά την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2006 θα παραμείνουν επίσης ανοικτές, μέχρι την 24η ώρα, για τη χορήγηση του απαραίτητου παραβόλου, σε περίπτωση παραίτησης υποψηφίου, κατά τις ημερομηνίες 7 Οκτωβρίου ημέρα Σάββατο και 19 Οκτωβρίου ημέρα Πέμπτη (όπου απαιτηθεί επαναληπτική ψηφοφορία).


Επίσης, κατά το Σάββατο 14 και την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου (στις περιπτώσεις επαναληπτικής ψηφοφορίας), κατά τις οποίες η πιθανότητα να προκύψει ανάγκη προμήθειας παραβόλου, λόγω θανάτου, είναι μικρή, οι προϊστάμενοι των ΔΟΥ θα πρέπει να διαθέσουν τα τηλέφωνά τους στη γραμματεία του Πρωτοδικείου ή Ειρηνοδικείου της περιοχής τους, ώστε σε περίπτωση που, μέχρι την 24η ώρα, χρειασθεί, να φροντίσουν να μεταβεί υπάλληλος της ΔΟΥ στο δικαστήριο για να εκδώσει το απαραίτητο διπλότυπο.

Πηγή ΚέρδοςΔημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης