Αποτελέσματα live αναζήτησης

Ανακοίνωση Ε.Σ.Κ.Ο. για τις εκπρόθεσμες φορολογικές δηλώσεις

Ε. Σ. Κ. Ο.
Ενωτική Συντονιστική Κίνηση Οικονομολόγων
Σεπολίων 9, Πλ. Αττικής , Τ.Κ. 10443, Αθήνα
e-mail: [email protected]
Τηλ: 2108820002
κινητό: 6932273425

10/9/2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΘΕΜΑ: ΕΚΠΡΟΘΕΣΜΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Συνάδελφοι / Συναδέλφισσες,

Μετά από υπεράνθρωπες προσπάθειες των μελών μας και ειδικότερα της Π.Ε.Φ.Ε. και του αντιπροέδρου της Μανούσου Ντουκάκη, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Οικονομικών, προτίθεται να ανοίξει το σύστημα υποβολής των φορολογικών δηλώσεων για λίγες ημέρες.

Ο βασικός λόγος είναι ότι είναι παράνομη η ενέργεια του Υπουργείου Οικονομικών να διαγράψει το ποσό των αποδείξεων του κωδικού 049.

Τέλος, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι για όσους φορολογούμενους απέστειλαν τη δήλωση τους χωρίς να υπολογιστούν οι αποδείξεις του κωδικού 049, η Ε.Σ.Κ.Ο. σε συνεργασία με την Π.Ε.Φ.Ε., θα καταθέσει προσφυγές, οι οποίες θα συντάσσονται ΔΩΡΕΑΝ.

Επί την ευκαιρία, θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε αύριο στις 11/9/2013 ημέρα Τετάρτη και ώρα 13:00 στην πρώτη μας συνάντηση στη Βόρεια Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Θεσσαλονίκη, στο Δικηγορικό γραφείο της κας. ΚΟΖΙΩΝΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ,  επί της οδού Πλ. Δημοκρατίας 12 (2ος ΟΡΟΦΟΣ).

Συνάδελφοι, όλα τα παραπάνω είναι περίτρανη απόδειξη ότι μόνο “ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ”

ΓΙΝΕΤΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ
Με ενωτικό παλμό «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ»

Ίσαρης Δημήτρης
Πρόεδρος Συντονιστικής Επιτροπής

Want to see comments? Unfortunately this feature requires cookies currently not allowed by your settings. You may click here to change them if you wish to use this feature.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης