Αποτελέσματα live αναζήτησης

Κατά λάθος... πρόστιμα λόγω παράτασης πληρωμής δόσεων Φ.Α.Π.

4 Σεπτέμβριος 2013
Αν και η προθεσμία καταβολής της πρώτης δόσης του φόρου ακίνητης περιουσίας φυσικών προσώπων των ετών 2011 και 2012 και της πρώτης δόσης του φόρου εισοδήματος φυσικών προσώπων έτους 2013 που έληγε την 30η Αυγούστου 2013 παρατάθηκε μέχρι και την 6η Σεπτεμβρίου 2013, χιλιάδες φορολογούμενοι που έχουν ήδη πληρώσει το φόρο διαπιστώνουν πως στο Taxisnet εμφανίσθηκαν προσαυξήσεις μη εξόφλησης οφειλών.

Ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων εσόδων Κος Θεοχάρης αποσαφήνισε πως πρόκειται για τεχνικό πρόβλημα το οποίο θα αποκατασταθεί άμεσα και ξεκαθάρισε πως οι οφειλές που θα πληρωθούν μέχρι και τις 6 Σεπτεμβρίου δεν θα επιβαρυνθούν με προσαυξήσεις. Σε κάθε περίπτωση, οι φορολογούμενοι θα πρέπει μέχρι να διορθωθεί το πρόβλημα να λαμβάνουν υπόψη το τι αναφέρεται στο εκκαθαριστικό ΦΑΠ και όχι τα ποσά που εμφανίζονται στην  “προσωποποιημένη πληροφόρηση” του Taxisnet και αφορούν τον ΦΑΠ.


Θέλετε να δείτε τα σχόλια; Η προβολή των σχολίων απαιτεί την ενεργοποίηση των cookies, επιλογή η οποία έχει απενεργοποιηθεί απο εσάς.
Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies πατώντας εδώ και να επιτρέψετε την προβολή των σχολίων σε κάθε άρθρο.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης