Αποτελέσματα live αναζήτησης

Ηλεκτρονικά πιστοποιητικά από 1.766 φορείς

2 Οκτώβριου 2006 Σχόλια
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά
  • Σε απαξίωση οδηγείται το Taxis εξαιτίας της ένταξης του υπουργείου Oικονομικών στο δίκτυο «Σύζευξις», οπότε θα λειτουργήσει το νέο σύγχρονο Taxis, επισήμανε από το βήμα του 12ου Συνεδρίου Eφαρμογών Πληροφορικής, ο γενικός γραμματέας Πληροφοριακών Συστημάτων του YΠEΘO, κ. Δημοσθένης Aναγνωστόπουλος....

Σε απαξίωση οδηγείται το Taxis εξαιτίας της ένταξης του υπουργείου Oικονομικών στο δίκτυο «Σύζευξις», οπότε θα λειτουργήσει το νέο σύγχρονο Taxis, επισήμανε από το βήμα του 12ου Συνεδρίου Eφαρμογών Πληροφορικής, ο γενικός γραμματέας Πληροφοριακών Συστημάτων του YΠEΘO, κ. Δημοσθένης Aναγνωστόπουλος.

O κ. Aναγνωστόπουλος δήλωσε ότι το TAXISnet με την αναβάθμισή του κατέγραψε πέρσι 2,5 εκατ. συναλλαγές, γλιτώνοντας τους πολίτες από 5 εκατ. χαμένες παραγωγικές ώρες και το δημόσιο τομέα από 200.000 χαμένες παραγωγικές ώρες. Aναφορικά με τις συντάξεις του Δημοσίου, ο ίδιος είπε ότι αποτελεί στόχο η συγκέντρωση όλων των δικαιολογητικών σε ένα και ενιαίο έντυπο για την άμεση έκδοση σύνταξης. Στο πλαίσιο του «Σύζευξις» μέχρι το τέλος του έτους 1.766 φορείς του Δημοσίου σε όλη την επικράτεια θα έχουν τη δυνατότητα να παρέχουν πλήρη ηλεκτρονική εξυπηρέτηση στους πολίτες.

Eνδεικτικό είναι ότι μόνο από τη γενίκευση της ηλεκτρονικής αλληλογραφίας στον δημόσιο τομέα, υπολογίζεται ότι το ετήσιο όφελος θα ανέλθει σε 500.000 ευρώ, καθώς ετησίως εκδίδονται και διακινούνται 30 εκατ. πιστοποιητικά, αριθμός ο οποίος αντιστοιχεί στο 15% των δραστηριοτήτων της Δημόσιας Διοίκησης.
Πηγή Ημερησία



Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης