Αποτελέσματα live αναζήτησης

Κατατίθεται το προσχέδιο του Προϋπολογισμού 2007

2 Οκτώβριου 2006 Σχόλια
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά
  • Στη λογική της ήπιας προσαρμογής κινείται ο νέος Προϋπολογισμός για το 2007 που κατατίθεται το πρωί της Δευτέρας στη Βουλή. Όπως έχει επανειλημμένως δηλώσει ο υπουργός Οικονομίας, Γ.Αλογοσκούφης, με τον νέο Προϋπολογισμό, η κυβέρνηση θα εκπληρώσει τις προεκλογικές της δεσμεύσεις για αύξηση των εισοδημάτων των χαμηλοσυνταξιούχων και φοροελαφρύνσεις φυσικών προσώπων. ....

Στη λογική της ήπιας προσαρμογής κινείται ο νέος Προϋπολογισμός για το 2007 που κατατίθεται το πρωί της Δευτέρας στη Βουλή. Όπως έχει επανειλημμένως δηλώσει ο υπουργός Οικονομίας, Γ.Αλογοσκούφης, με τον νέο Προϋπολογισμό, η κυβέρνηση θα εκπληρώσει τις προεκλογικές της δεσμεύσεις για αύξηση των εισοδημάτων των χαμηλοσυνταξιούχων και φοροελαφρύνσεις φυσικών προσώπων.
Yπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με δηλώσεις του κ. Γ.Αλογοσκούφης ο προϋπολογισμός θα κατατεθεί με τα υπάρχοντα στοιχεία, και όχι τα αναθεωρημένα που έχουν σταλεία από τη Στατιστική Υπηρεσία στην ΕΕ. Ο υπουργός έχει τονίσει οτι η αναθεώρηση του ΑΕΠ σε καμία περίπτωση δεν θα περιορίσει την προσπάθεια που έγινε για την εξυγίανση του προϋπολογισμού.

Με τον προυπολογισμό του 2007, την εκπλήρωση των υποσχέσεων για ΕΚΑΣ-ΟΓΑ και την επικείμενη μεταρρύθμιση της φορολογίας φυσικών προσώπων, η κυβέρνηση ολοκληρώνει το έργο της για την οικονομία αυτή την τετραετία, σύμφωνα πάντα με τις δηλώσεις του υπουργού Οικονομίας.

Πηγή ExpressΔημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης