Αποτελέσματα live αναζήτησης

Κατατίθεται το προσχέδιο του Προϋπολογισμού 2007

2 Οκτώβριος 2006
  • Στη λογική της ήπιας προσαρμογής κινείται ο νέος Προϋπολογισμός για το 2007 που κατατίθεται το πρωί της Δευτέρας στη Βουλή. Όπως έχει επανειλημμένως δηλώσει ο υπουργός Οικονομίας, Γ.Αλογοσκούφης, με τον νέο Προϋπολογισμό, η κυβέρνηση θα εκπληρώσει τις προεκλογικές της δεσμεύσεις για αύξηση των εισοδημάτων των χαμηλοσυνταξιούχων και φοροελαφρύνσεις φυσικών προσώπων. ....

Στη λογική της ήπιας προσαρμογής κινείται ο νέος Προϋπολογισμός για το 2007 που κατατίθεται το πρωί της Δευτέρας στη Βουλή. Όπως έχει επανειλημμένως δηλώσει ο υπουργός Οικονομίας, Γ.Αλογοσκούφης, με τον νέο Προϋπολογισμό, η κυβέρνηση θα εκπληρώσει τις προεκλογικές της δεσμεύσεις για αύξηση των εισοδημάτων των χαμηλοσυνταξιούχων και φοροελαφρύνσεις φυσικών προσώπων.
Yπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με δηλώσεις του κ. Γ.Αλογοσκούφης ο προϋπολογισμός θα κατατεθεί με τα υπάρχοντα στοιχεία, και όχι τα αναθεωρημένα που έχουν σταλεία από τη Στατιστική Υπηρεσία στην ΕΕ. Ο υπουργός έχει τονίσει οτι η αναθεώρηση του ΑΕΠ σε καμία περίπτωση δεν θα περιορίσει την προσπάθεια που έγινε για την εξυγίανση του προϋπολογισμού.

Με τον προυπολογισμό του 2007, την εκπλήρωση των υποσχέσεων για ΕΚΑΣ-ΟΓΑ και την επικείμενη μεταρρύθμιση της φορολογίας φυσικών προσώπων, η κυβέρνηση ολοκληρώνει το έργο της για την οικονομία αυτή την τετραετία, σύμφωνα πάντα με τις δηλώσεις του υπουργού Οικονομίας.

Πηγή Express

Want to see comments? Unfortunately this feature requires cookies currently not allowed by your settings. You may click here to change them if you wish to use this feature.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης