Αποτελέσματα live αναζήτησης

Ανοικτές την Κυριακή 24/9 ορισμένες ΔΟΥ για την υποβολή δηλώσεων των υποψηφίων στις εκλογές

20 Σεπτέμβριος 2006
  • Ως την Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου 2006, και μέχρι την 24η ώρα (ανεξαρτήτως αν η μέρα αυτή είναι αργία), θα μπορούν να υποβάλονται αρμοδίως οι δηλώσεις κατάρτισης συνδυασμού των υποψηφίων για τις νομαρχιακές, δημοτικές και κοινοτικές εκλογές. ...

Ως την Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου 2006, και μέχρι την 24η ώρα (ανεξαρτήτως αν η μέρα αυτή είναι αργία), θα μπορούν να υποβάλονται αρμοδίως οι δηλώσεις κατάρτισης συνδυασμού των υποψηφίων για τις νομαρχιακές, δημοτικές και κοινοτικές εκλογές.

Οπως αναφέρει έγγραφο του υπουργείου Οικονομικών, με θέμα "ωράριο λειτουργίας ορισμένων ΔΟΥ την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2006 για την εξυπηρέτηση των υποψηφίων στις νομαρχιακές, δημοτικές και κοινοτικές εκλογές", οι δηλώσεις κατάρτισης συνδυασμού υποβάλονται τουλάχιστον 20 ημέρες από την ημέρα της ψηφοφορίας.

Για την εξυπηρέτηση των υποψηφίων θα παραμείνουν ανοιχτές την ημέρα αυτή όλες οι ΔΟΥ στην περιοχή των οποίων εδρεύει Πρωτοδικείο ή Ειρηνοδικείο.

Τέλος, θα παραμείνουν την ίδια ημερομηνία ανοικτές και οι ΙΘ ΔΟΥ Αθηνών, η Γ ΔΟΥ Πειραιά και η Β ΔΟΥ Θεσσαλονίκης.
Πηγή Ναυτεμπορική

Want to see comments? Unfortunately this feature requires cookies currently not allowed by your settings. You may click here to change them if you wish to use this feature.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης