Αποτελέσματα live αναζήτησης

Π.Ο.Ε.-Δ.Ο.Υ.: Επιτέλους, να αναλάβουν τις ευθύνες τους...

ΠΟΕ-ΔΟΥ
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΛΕΩΧΑΡΟΥΣ 2 - 10562 - ΑΘΗΝΑ - ΤΗΛ.: 210-3622707 - FAX: 210-3638782 - www.poedoy.gr - email: [email protected]

Aθήνα 23.7.2013

Αρ. Πρωτ.: 332

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ : ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ..

Τα όσα διαδραματίζονται στις εφορίες την περίοδο αυτή, σχετικά με τις φορολογικές δηλώσεις, ρυθμίσεις χρεών, κλειδάριθμους κλπ, αναδεικνύουν με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο την ανικανότητα, την προχειρότητα και την απουσία σοβαρότητας και αξιοπιστίας των ανευθυνο- υπευθύνων, που έχουν την αρμοδιότητα διοίκησης του Υπουργείου Οικονομικών.

Ελπίζουμε επιτέλους να αναλάβουν τις ευθύνες τους ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΛΥΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ! Αρκετά «προσέφεραν», φτάνει δεν αντέχουμε άλλο!

Η Ομοσπονδία Εφοριακών έχει επισημάνει έγκαιρα το όλο πρόβλημα (τα πλήρη κείμενα στο www.poedoy.gr) και αν η Πολιτική Ηγεσία του Υπουργείου εγκατέλειπε την αδιαλλαξία και τον αυταρχισμό, θα είχαμε αποφύγει όλα αυτά που ταλαιπωρούν πολίτες, καθυστερούν το φορολογικό μηχανισμό από το κύριο έργο του και καταρρακώνουν το κύρος των φορολογικών υπηρεσιών.

Ας αναλάβουν τις ευθύνες τους ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ειδικά  όσοι τα τελευταία χρόνια από «διάφορες» θέσεις συμβούλων, Ειδικών και Γενικών Γραμματέων, ανέλαβαν την «σωτηρία» μας. Ας τις αναλάβουν γιατί η ασυλία που έχουν από συγκεκριμένα Μ.Μ.Ε., δεν θα κρατήσει αιώνια και δεν θα τους προστατεύει μόνιμα.


ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                             
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ                        

Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΡΕΒΕΚΑ ΜΠΑΣΜΑΤΖΙΔΟΥ

Want to see comments? Unfortunately this feature requires cookies currently not allowed by your settings. You may click here to change them if you wish to use this feature.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης