Αποτελέσματα live αναζήτησης

Ξεκίνησαν οι εργασίες του 1ου Πανελλήνιου Φοροτεχνικού Συνεδρίου

15 Σεπτέμβριου 2006 Σχόλια
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά
  • Ξεκίνησαν χθές, Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2006, στην Πτολεμαίδα, οι εργασίες του 1ου Πανελλήνιου Φοροτεχνικού Συνεδρίου, που διοργανώνει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών (Π.Ο.Φ.Ε.Ε.).....

Ξεκίνησαν χθές, Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2006, στην Πτολεμαίδα, οι εργασίες του 1ου Πανελλήνιου Φοροτεχνικού Συνεδρίου, που διοργανώνει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών (Π.Ο.Φ.Ε.Ε.).


Κυρίαρχο θέμα  του συνεδρίου είναι :

Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟΥ – ΛΟΓΙΣΤΗ ΣΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

Στο κορυφαίο αυτό επιστημονικό γεγονός που γίνεται στη χώρα μας, συμμετέχουν, εκπρόσωποι της Κυβέρνησης, εκπρόσωποι των κομμάτων, στελέχη Υπουργείων, στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, εκπρόσωποι παραγωγικών φορέων και Λογιστές – Φοροτεχνικοί,  από όλη τη χώρα.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει δοθεί στη δημοσιότητα, οι επί κύριες ενότητες που θα απασχολήσουν το Συνέδριο, είναι:

α) Τα προβλήματα της φοροδιαφυγής στη χώρα μας, μαζί με τις προτάσεις της Π.Ο.Φ.Ε.Ε. για τους τρόπους καταπολέμησής της.  

β) Οι Διαμορφούμενες νέες συνθήκες εργασίας των οικονομικών, φοροτεχνικών και λοιπών στελεχών που ασχολούνται στο Δημόσιο και Ιδιωτικό φορέα με την Οικονομική Διαχείριση.

γ) Οι νέες τεχνολογίες και πως είναι δυνατόν να αξιοποιηθούν πλήρως στη λειτουργία των επιχειρήσεων και της Κρατικής Μηχανής, και

δ) Επενδύσεις. Ο ρόλος του Λογιστή-Φοροτεχνικού.
 Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης