Αποτελέσματα live αναζήτησης

Αύξηση κατά 50% των ορίων υπαγωγής σε ΚΒΣ

4 Σεπτέμβριου 2006
  • Κατά 50% αυξάνονται τα όρια υπαγωγής στις κατηγορίες βιβλίων του ΚΒΣ με την επικείμενη αναμόρφωσή του, η οποία αποσκοπεί στην απαλλαγή ενός εκατομμυρίου επιχειρήσεων και ελευθέρων επαγγελματιών από τη γραφειοκρατική ταλαιπωρία και τους αναχρονιστικούς περιορισμούς που θέτει το υφιστάμενο φορολογικό περιβάλλον. ....

Κατά 50% αυξάνονται τα όρια υπαγωγής στις κατηγορίες βιβλίων του ΚΒΣ με την επικείμενη αναμόρφωσή του, η οποία αποσκοπεί στην απαλλαγή ενός εκατομμυρίου επιχειρήσεων και ελευθέρων επαγγελματιών από τη γραφειοκρατική ταλαιπωρία και τους αναχρονιστικούς περιορισμούς που θέτει το υφιστάμενο φορολογικό περιβάλλον.
Στις κυριότερες μεταβολές του ΚΒΣ, που θα ισχύσουν από 1/1/2007 περιλαμβάνονται η κατάργηση του παρωχημένου συστήματος διάτρησης των στοιχείων και η επιεικέστερη συμπεριφορά απέναντι σε ορισμένες κατηγορίες παραβάσεων. Αναφορικά με τα νέα όρια υπαγωγής σε βιβλία, αυτά αυξάνονται κατά 50% (από 100.000 ευρώ σε 150.000 ευρώ το ανώτατο όριο για τα Α κατηγορίας, από 1 εκατ. ευρώ σε 1,5 εκατ. ευρώ το ανώτατο όριο για τα Β κατηγορίας και από 1 εκατ. ευρώ σε 1,5 εκατ. ευρώ το κατώτατο όριο για υπαγωγή σε βιβλία Γ κατηγορίας).

Παράλληλα, αναπροσαρμόζονται και τα όρια απαλλαγής από την υποχρέωση τήρησης βιβλίων σε 5.000 ευρώ για επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών (από 4.000 ευρώ) και σε 10.000 ευρώ για πωλήσεως αγαθών (από 9.000 ευρώ).

Πηγή express.grΘέλετε να δείτε τα σχόλια; Η προβολή των σχολίων απαιτεί την ενεργοποίηση των cookies, επιλογή η οποία έχει απενεργοποιηθεί απο εσάς.
Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies πατώντας εδώ και να επιτρέψετε την προβολή των σχολίων σε κάθε άρθρο.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης