Αποτελέσματα live αναζήτησης

Μέτρα «άμεσης δράσης» για όσους φοροδιαφεύγουν

31 Αύγουστου 2006
  • ΑΜΕΣΑ θα λαμβάνονται στο εξής όλα τα προβλεπόμενα από την ισχύουσα νομοθεσία περιοριστικά μέτρα κατά των επιχειρήσεων και ελεύθερων επαγγελματιών που εντοπίζονται να φοροδιαφεύγουν. Η ηγεσία του υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών έχει αποφασίσει να μην κάνει δεκτό ...

ΑΜΕΣΑ θα λαμβάνονται στο εξής όλα τα προβλεπόμενα από την ισχύουσα νομοθεσία περιοριστικά μέτρα κατά των επιχειρήσεων και ελεύθερων επαγγελματιών που εντοπίζονται να φοροδιαφεύγουν. Η ηγεσία του υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών έχει αποφασίσει να μην κάνει δεκτό κανένα απολύτως αίτημα από επιχειρήσεις ή ελεύθερους επαγγελματίες για άρση των αναγκαστικών μέτρων.

Θα ζητήσει άμεσα από τις ΔΟΥ να προχωρούν αυθημερόν και αυτόματα στη δέσμευση του 50% των τραπεζικών λογαριασμών, αλλά και να «μπλοκάρουν» τις μεταβιβάσεις ακινήτων των προσώπων, φυσικών και νομικών, -αφού δεν θα χορηγείται αποδεικτικό φορολογικής ενημερότητος- που έχουν διαπράξει φοροδιαφυγή, που αφορά είτε τη μη απόδοση φόρων άνω των 150.000 ευρώ, είτε συναλλαγές με πλαστά και εικονικά τιμολόγια άνω των 300.000 ευρώ.

Πηγή ΝαυτεμπορικήΘέλετε να δείτε τα σχόλια; Η προβολή των σχολίων απαιτεί την ενεργοποίηση των cookies, επιλογή η οποία έχει απενεργοποιηθεί απο εσάς.
Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies πατώντας εδώ και να επιτρέψετε την προβολή των σχολίων σε κάθε άρθρο.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης