Αποτελέσματα live αναζήτησης

Motor Oil: Αύξηση κερδών σε όμιλο και μητρική στο εξάμηνο

29 Αύγουστος 2006
  • Σημαντική βελτίωση των αποτελεσμάτων της, μεγαλύτερη των εκτιμήσεων των αναλυτών, σημείωσε η Motor Oil στο α΄ εξάμηνο του 2006, τόσο σε επίπεδο μητρικής, όσο και σε επίπεδο ομίλου. Αναλυτικότερα, ο κύκλος εργασιών του ομίλου ανήλθε ...

Σημαντική βελτίωση των αποτελεσμάτων της, μεγαλύτερη των εκτιμήσεων των αναλυτών, σημείωσε η Motor Oil στο α΄ εξάμηνο του 2006, τόσο σε επίπεδο μητρικής, όσο και σε επίπεδο ομίλου.
Αναλυτικότερα, ο κύκλος εργασιών του ομίλου ανήλθε σε 1,99 δισ. ευρώ, σημειώνοντας αύξηση της τάξης του 53%, από τα 1,3 δισ. ευρώ στο α΄ εξάμηνο του 2005.

Το ίδιο διάστημα τα κέρδη μετά από φόρους και δικαιώματα μειοψηφίας έφτασαν τα 93,93 εκατ. ευρώ έναντι 51,72 εκατ. ευρώ πέρυσι, καταγράφοντας αύξηση 82%.

Σε επίπεδο μητρικής, ο κύκλος εργασιών ανήλθε σε 1,82 δισ. ευρώ, αυξημένος κατά 58% σε σχέση με την αντίστοιχη περυσινή περίοδο.

Τέλος, τα καθαρά κέρδη μετά από φόρους άγγιξαν τα 96,6 εκατ. ευρώ, σημειώνοντας άνοδο 82% σε σχέση με το πρώτο μισό της περυσινής χρήσης.

 

Want to see comments? Unfortunately this feature requires cookies currently not allowed by your settings. You may click here to change them if you wish to use this feature.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης