Αποτελέσματα live αναζήτησης

ΥΠΕΕ: Ενορκη διοικητική εξέταση

29 Αύγουστος 2006
  • Τη διενέργεια Ενορκης Διοικητικής Εξέτασης προκειμένου να διερευνηθούν οι πτυχές του συμβάντος στην Αρεόπολη Λακωνίας, σε σχέση με υπέρβαση των ελεγκτικών δικαιωμάτων συνεργείου της ΥΠ.Ε.Ε., διέταξε σήμερα ο Ειδικός Γραμματέας της ΥΠ.Ε.Ε. κ. Ηλίας Αργυρός μετά από εντολή του υπουργού Οικονομίας και Οικονομικών κ. Γιώργου Αλογοσκούφη...

Τη διενέργεια Ενορκης Διοικητικής Εξέτασης προκειμένου να διερευνηθούν οι πτυχές του συμβάντος στην Αρεόπολη Λακωνίας, σε σχέση με υπέρβαση των ελεγκτικών δικαιωμάτων συνεργείου της ΥΠ.Ε.Ε., διέταξε σήμερα ο Ειδικός Γραμματέας της ΥΠ.Ε.Ε. κ. Ηλίας Αργυρός μετά από εντολή του υπουργού Οικονομίας και Οικονομικών κ. Γιώργου Αλογοσκούφη.

Επίσης, στο πλαίσιο της ΕΔΕ, θα διερευνηθούν οι καταγγελίες επαγγελματιών της περιοχής για ανάρμοστη συμπεριφορά των υπαλλήλων της ΥΠ.Ε.Ε. ενώ μαίνονταν οι πυρκαγιές.

Πηγή Ναυτεμπορική

Want to see comments? Unfortunately this feature requires cookies currently not allowed by your settings. You may click here to change them if you wish to use this feature.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης