Αποτελέσματα live αναζήτησης

Νέα κίνητρα για ανάπτυξη με ενισχύσεις έως και 60%

29 Αύγουστος 2006
  • ΕΙΔΙΚΑ κίνητρα για τις μικρές και τις μεσαίες επιχειρήσεις, ενισχύσεις που μπορούν να φτάσουν κατά περίπτωση και το 60% του κόστους της επένδυσης και την ένταξη και επέκταση των κρατικών ενισχύσεων σε νέους κλάδους, αναμένεται να περιλαμβάνει ο νέος νόμος για τα αναπτυξιακά κίνητρα, ο οποίος θα ισχύσει από την 1η Ιανουαρίου 2007.

ΕΙΔΙΚΑ κίνητρα για τις μικρές και τις μεσαίες επιχειρήσεις, ενισχύσεις που μπορούν να φτάσουν κατά περίπτωση και το 60% του κόστους της επένδυσης και την ένταξη και επέκταση των κρατικών ενισχύσεων σε νέους κλάδους, αναμένεται να περιλαμβάνει ο νέος νόμος για τα αναπτυξιακά κίνητρα, ο οποίος θα ισχύσει από την 1η Ιανουαρίου 2007.

Ο νέος νόμος θα είναι σύμφωνος με το νέο χάρτη περιφερειακών ενισχύσεων της Ευρωπαϊκής Ενωσης και μεταξύ των άλλων θα προβλέπει:

* Την επιπλέον ενίσχυση με ποσό μέχρι 2 εκατ. ευρώ των μικρών νέων επιχειρήσεων για διάστημα 5 ετών μετά την ένταξή τους στα κίνητρα.

* Επιχορηγήσεις μέχρι και 60% ανάλογα με την περιφέρεια στην οποία ιδρύονται.

* Την ένταξη, για πρώτη φορά στα κίνητρα επενδυτικού νόμου, των επιχειρήσεων παροχής υπηρεσιών.

Πηγή Ναυτεμπορική

Want to see comments? Unfortunately this feature requires cookies currently not allowed by your settings. You may click here to change them if you wish to use this feature.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης