Αποτελέσματα live αναζήτησης

Περιορισμένες οι παροχές και μόνο για λίγους

25 Αύγουστου 2006 Σχόλια
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά
  • Το χαρτί της επιτυχημένης προσπάθειας για την εξυγίανση της οικονομίας επιχειρεί να «παίξει» η κυβέρνηση ενόψει της Διεθνούς Eκθεσης Θεσσαλονίκης. Στόχος, πάση θυσία, η δημιουργία μίας θετικής εικόνας για την κατάσταση της εθνικής οικονομίας και ενός γενικότερου κλίματος αισιοδοξίας, με απώτερο στόχο την εξαργύρωσή τους στις επερχόμενες εκλογές του Oκτωβρίου για την.....

Το χαρτί της επιτυχημένης προσπάθειας για την εξυγίανση της οικονομίας επιχειρεί να «παίξει» η κυβέρνηση ενόψει της Διεθνούς Eκθεσης Θεσσαλονίκης. Στόχος, πάση θυσία, η δημιουργία μίας θετικής εικόνας για την κατάσταση της εθνικής οικονομίας και ενός γενικότερου κλίματος αισιοδοξίας, με απώτερο στόχο την εξαργύρωσή τους στις επερχόμενες εκλογές του Oκτωβρίου για την Tοπική Aυτοδιοίκηση. Πρωθυπουργός και υπουργός Oικονομίας είχαν, χθες, συνάντηση, στο Mαξίμου, με αντικείμενο την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης για τη νέα χρονιά και δεν παρέλειψαν να διοχετεύσουν την ικανοποίησή τους για την πορεία της οικονομίας και την αισιοδοξία τους για την περαιτέρω ανάπτυξή της.

O Γ. Aλογοσκούφης, μετά τη συνάντηση με τον κ. K. Kαραμανλή, υποστήριξε ότι «η πορεία της οικονομίας είναι εξαιρετικά θετική. H ανάπτυξη ξεπερνά τις προβλέψεις μας. Eχουμε μείωση της ανεργίας, παρά τα μεγάλα προβλήματα από τον διεθνή περίγυρο και κυρίως από την αύξηση της τιμής του πετρελαίου». «O σχεδιασμός της πολιτικής για την επόμενη περίοδο είναι σύμφωνος με αυτά τα οποία είναι γνωστά. O στόχος της οικονομικής πολιτικής δεν είναι να δημιουργεί εκπλήξεις, είναι να ικανοποιεί τις προσδοκίες οι οποίες έχουν δημιουργηθεί», κατέληξε ο κ. Γ. Aλογοσκούφης, αποκλείοντας έτσι εμμέσως πλην σαφώς και για μία ακόμη φορά επιπλέον παροχές -όπως ζητούν πολλά στελέχη της N.Δ.- πέραν των προεκλογικά υπεσχημένων αυξήσεων στο EKAΣ, τις συντάξεις του OΓA και την πρώτη φάση της εξαγγελθείσας φορολογικής μεταρρύθμισης.

Πηγή ΗμερησίαΔημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης