Αποτελέσματα live αναζήτησης

Με ποια κριτήρια θα ελεγχθούν οι φετινές δηλώσεις φόρου

23 Αύγουστου 2006
  • ΕΛΕΓΧΟΥΣ σε όλες τις φορολογικές δηλώσεις θα ξεκινήσει από τον επόμενο μήνα η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων προκειμένου να διαπιστώσει εάν υπάρχουν φορολογούμενοι οι οποίοι απέκρυψαν εισοδήματα ή δεν δήλωσαν περιουσιακά στοιχεία....

ΕΛΕΓΧΟΥΣ σε όλες τις φορολογικές δηλώσεις θα ξεκινήσει από τον επόμενο μήνα η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων προκειμένου να διαπιστώσει εάν υπάρχουν φορολογούμενοι οι οποίοι απέκρυψαν εισοδήματα ή δεν δήλωσαν περιουσιακά στοιχεία.

Η αρχή θα γίνει με όσους υπέβαλαν ηλεκτρονικά μέσω του Διαδικτύου τις φορολογικές τους δηλώσεις.

Τα κριτήρια με βάση τα οποία θα ελεγχθούν οι δηλώσεις φορολογίας εισοδήματος οικονομικού έτους 2006 (εισοδήματα 2005) είναι, μεταξύ άλλων, τα ιατρικά έξοδα, οι τόκοι στεγαστικών δανείων για αγορά πρώτης κατοικίας, τα εισοδήματα από ακίνητα, οι παρακρατούμενοι φόροι, οι δαπάνες για ασφάλιστρα και δίδακτρα, αλλά και τα ποσά που δικαιολογούν τεκμήρια απόκτησης περιουσιακών στοιχείων.

Πηγή ΝαυτεμπορικήΘέλετε να δείτε τα σχόλια; Η προβολή των σχολίων απαιτεί την ενεργοποίηση των cookies, επιλογή η οποία έχει απενεργοποιηθεί απο εσάς.
Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies πατώντας εδώ και να επιτρέψετε την προβολή των σχολίων σε κάθε άρθρο.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης