Αποτελέσματα live αναζήτησης

Ετοιμο το «μίνι» ασφαλιστικό με ρυθμίσεις χρεών και ενσήμων

22 Αύγουστος 2006
  • Παράταση για τη ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών και τη δυνατότητα εξαγοράς ενσήμων για μερική συνταξιοδότηση, περιλαμβάνει, το «μικρό» ασφαλιστικό νομοσχέδιο, που θα συζητηθεί στη σημερινή Κυβερνητική Επιτροπή. Mε το νομοσχέδιο δίνεται η δυνατότητα να ρυθμιστούν τα χρέη όχι μόνο στο ΙΚΑ αλλά και προς το ΤΕΒΕ το Ταμείο Εμπόρων το ΤΣΑ το Ταμείο Υγειονομικών, το...

Παράταση για τη ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών και τη δυνατότητα εξαγοράς ενσήμων για μερική συνταξιοδότηση, περιλαμβάνει, το «μικρό» ασφαλιστικό νομοσχέδιο, που θα συζητηθεί στη σημερινή Κυβερνητική Επιτροπή. Mε το νομοσχέδιο δίνεται η δυνατότητα να ρυθμιστούν τα χρέη όχι μόνο στο ΙΚΑ αλλά και προς το ΤΕΒΕ το Ταμείο Εμπόρων το ΤΣΑ το Ταμείο Υγειονομικών, το ΤΣΜΕΔΕ το Ταμείο Νομικών και τα ταμεία Τύπου μέχρι και τις 31/12/2006. Επίσης, όσοι έχουν συμπληρώσει 4.350 ένσημα, θα μπορούν να εξαγοράσουν άλλα 150 και να πάρουν μειωμένη σύνταξη. Στη σημερινή κυβερνητική επιτροπή θα συζητηθεί και η αύξηση του επιδόματος ανεργίας.

Πηγή Ναυτεμπορική

Want to see comments? Unfortunately this feature requires cookies currently not allowed by your settings. You may click here to change them if you wish to use this feature.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης