Αποτελέσματα live αναζήτησης

ΥΠΕΧΩΔΕ: Ετοιμες οι μελέτες για χωροταξικά

11 Αύγουστος 2006
  • Ολοκληρώθηκαν και παραδόθηκαν στο ΥΠΕΧΩΔΕ οι μελέτες για το Εθνικό Χωροταξικό Σχέδιο και τα Ειδικά Χωροταξικά για τον Τουρισμό τη Βιομηχανία και τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας

Ολοκληρώθηκαν και παραδόθηκαν στο ΥΠΕΧΩΔΕ οι μελέτες για το Εθνικό Χωροταξικό Σχέδιο και τα Ειδικά Χωροταξικά για τον Τουρισμό τη Βιομηχανία και τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας, καθώς και τους Ορεινούς Ογκους και γίνεται η κωδικοποίησή τους προκειμένου από το Σεπτέμβριο να αρχίσει η διαβούλευση με τους φορείς.

Η κατάρτιση Εθνικού Χωροταξικού Σχεδίου αλλά και των Ειδικών Χωροταξικών Σχεδίων αποτελούν πάγιο αίτημα του βιομηχανικού και επιχειρηματικού κόσμου. Σύμφωνα με τον υπουργό ΠΕΧΩΔΕ Γιώργο Σουφλιά πρώτα θα είναι έτοιμο το Ειδικό Χωροταξικό Σχέδιο για τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειες και θα ακολουθήσουν για τον τουρισμό, για τη Βιομηχανία και τέλος το Εθνικό Χωροταξικό Σχέδιο.

ΠΗΓΗ ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

Want to see comments? Unfortunately this feature requires cookies currently not allowed by your settings. You may click here to change them if you wish to use this feature.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης