Αποτελέσματα live αναζήτησης

Προγράμματα για την απόκτηση Μεταπτυχιακού

3 Αύγουστου 2006 Σχόλια
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά
  • Δύο νέα προγράμματα που αφορούν στην απόκτηση του Μεταπτυχιακού Επαγγελματικού Τίτλου Κατάρτισης Ελεγκτών Λογιστών και στην επιμόρφωση στα θέματα Γενικής Λογιστικής παρέχει το Ινστιτούτο Εκπαίδευσης του Σώματος Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών...

Δύο νέα προγράμματα που αφορούν στην απόκτηση του Μεταπτυχιακού Επαγγελματικού Τίτλου Κατάρτισης Ελεγκτών Λογιστών και στην επιμόρφωση στα θέματα Γενικής Λογιστικής παρέχει το Ινστιτούτο Εκπαίδευσης του Σώματος Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών.


Τα προγράμματα απευθύνονται σε πτυχιούχους ΑΕΙ και ΤΕΙ με σκοπό την κατάρτισή τους στα αντικείμενα της εφαρμοσμένης ελεγκτικής και λογιστικής, ενώ ειδικά ο μεταπτυχιακός τίτλος (ΜΕΤΚΕΛ) που χορηγεί το Ινστιτούτο γίνεται δεκτός και από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο για την απόκτηση Master στην εφαρμοσμένη λογιστική.

Η υποβολή των δηλώσεων για το Μεταπυχιακό Πρόγραμμα θα πρέπει να γίνει μέχρι τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου, ενώ για το πρόγραμμα Γενικής Λογιστικής μέχρι τη Δευτέρα 28 Αυγούστου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 210 3891400, e mail: [email protected].Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης