Αποτελέσματα live αναζήτησης

Ελέγχοι στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης για Παραβιάσεις της εργατικής νομοθεσίας

2 Αύγουστου 2006 Σχόλια
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά
  • Σε ελέγχους στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης προκειμένου να καταγραφούν οι παραβιάσεις της εργατικής νομοθεσίας θα επιδοθεί το αμέσως προσεχές διάστημα το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας. Τη σχετική εντολή έδωσε ο υπουργός Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας κ. Σ. Τσιτουρίδης μετά τη συνάντηση που είχε χθες με εκπροσώπους εργαζομένων στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης...

Ελέγχοι στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης για αραβιάσεις της εργατικής νομοθεσίας

Σε ελέγχους στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης προκειμένου να καταγραφούν οι παραβιάσεις της εργατικής νομοθεσίας θα επιδοθεί το αμέσως προσεχές διάστημα το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας. Τη σχετική εντολή έδωσε ο υπουργός Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας κ. Σ. Τσιτουρίδης μετά τη συνάντηση που είχε χθες με εκπροσώπους εργαζομένων στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Ο υπουργός άκουσε από τους συνδικαλιστές που εκπροσωπούν το σύνολο των εργαζομένων στον χώρο του Τύπου, τα προβλήματα του κλάδου που εστιάζονται στις αθρόες παραβιάσεις των εργασιακών δικαιωμάτων και σε ασφαλιστικά αιτήματα. «Διαβεβαίωσα το διασωματειακό ότι τα αιτήματα που έχουν να κάνουν με το Ασφαλιστικό ότι θα βρουν θετική αντιμετώπιση σ ένα σχέδιο νόμου που ετοιμάζουμε και πολύ σύντομα θα συζητήσουμε στη Βουλή» είπε μετά το πέρας της συνάντησης ο κ. Τσιτουρίδης.

Στη συνάντηση εκτενώς αναφέρθηκε και το πρόβλημα του Channel9 όπου η διοίκηση ζητεί από τους εργαζόμενους να μειωθεί ο αριθμός τους κατά τα δύο τρίτα, δηλαδή από τους 360 εργαζόμενους να μειωθούν περίπου στους 100.

Πηγή ΚέρδοςΔημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης