Αποτελέσματα live αναζήτησης

Ενισχύσεις σε 1.563 μικρομεσαίες από το Πρόγραμμα «Επιχειρείτε Ηλεκτρονικά»

1 Αύγουστου 2006 Σχόλια
  • Επενδυτικά σχέδια 1.563 μικρομεσαίων επιχειρήσεων που έχουν ως στόχο τον εκσυγχρονισμό των πληροφοριακών τους συστημάτων χρηματοδοτούνται με το ποσό των 57,6 εκατ. ευρώ σύμφωνα με αποφάσεις που υπέγραψε ο υπουργός Ανάπτυξης κ. Δημήτρης Σιούφας....

Επενδυτικά σχέδια 1.563 μικρομεσαίων επιχειρήσεων που έχουν ως στόχο τον εκσυγχρονισμό των πληροφοριακών τους συστημάτων χρηματοδοτούνται με το ποσό των 57,6 εκατ. ευρώ σύμφωνα με αποφάσεις που υπέγραψε ο υπουργός Ανάπτυξης κ. Δημήτρης Σιούφας.


Πρόκειται για την ολοκλήρωση των έργων που είχαν ενταχθεί στους δύο Κύκλους του Προγράμματος «Επιχειρείτε Ηλεκτρονικά», συνολικού προϋπολογισμού 144 εκατ. ευρώ.
Η υποβολή των προτάσεων γίνεται ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα www.psifiakomellon.gr και η προθεσμία υποβολής λήγει στις 18-09-2006.


Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το Πρόγραμμα «Επιχειρείτε Ηλεκτρονικά» είναι το μεγαλύτερο πρόγραμμα κρατικών ενισχύσεων που χρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας».
Οπως, εξάλλου, τονίζεται στην ανακοίνωση του υπουργείου η στενή συνεργασία του υπουργείου Ανάπτυξης με τη Διαχειριστική Αρχή του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Κοινωνία της Πληροφορίας», έχει ως αποτέλεσμα την επιτάχυνση των διαδικασιών υπογραφής συμβάσεων, παρακολούθησης, πιστοποίησης και πληρωμής των έργων. Αυτό αποτελεί και τον βασικό λόγο για τη σημαντική άνοδο της απορρόφησης του Προγράμματος.

Εξάλλου έχει ήδη προκηρυχθεί το Πρόγραμμα «Ψηφιακό Μέλλον» που στόχο έχει να ενθαρρύνει την ηλεκτρονικοποίηση της λειτουργίας των ελληνικών μικρομεσαίων επιχειρήσεων στους τομείς της μεταποίησης, του τουρισμού, του εμπορίου και των υπηρεσιών, που απασχολούν 15-250 άτομα και έχουν αρχίσει τη δραστηριότητά τους πριν την 01-01-2003.

Πηγή ΚέρδοςΔημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης