Σαφάρι» φοροελέγχων το καλοκαίρι σε τουριστικές περιοχές

Οικονομικές Ειδήσεις

24 Ιούλιος 2006
Μπαράζ φορολογικών ελέγχων σε επιχειρήσεις που λειτουργούν σε τουριστικές περιοχές και δη στα ελληνικά νησιά ξεκινούν άμεσα τα ειδικά συνεργεία της Περιφερειακής Διεύθυνσης Αττικής της ΥΠ.Ε.Ε., κατόπιν σχετικής εντολής από το υπ. Οικονομικών. .... Taxheaven.gr

Μπαράζ φορολογικών ελέγχων σε επιχειρήσεις που λειτουργούν σε τουριστικές περιοχές και δη στα ελληνικά νησιά ξεκινούν άμεσα τα ειδικά συνεργεία της Περιφερειακής Διεύθυνσης Αττικής της ΥΠ.Ε.Ε., κατόπιν σχετικής εντολής από το υπ. Οικονομικών.
Σε εγκύκλιό του ο αρμόδιος υφυπουργός Α.Μπέζας, δίνει εντολή στα ειδικά συνεργεία για συνέχιση των ελέγχων καθ όλη τη διάρκεια του θέρους. Ας σημειωθεί ότι ήδη έχουν εντοπιστεί 607 παραβάσεις από τους εκτός έδρας ελέγχους.

Σε του ανακοίνωσή του το ΥΠΟΙΚ, τονίζει ότι συνεχίζονται οι έλεγχοι από τα Ειδικά Συνεργεία Προληπτικών Ελέγχων που συγκροτήθηκαν προ μηνός στις Δ.Ο.Υ. πέντε μεγάλων νομών της χώρας, ενώ παράλληλα κλιμάκια ελεγκτών της Περιφερειακής Διεύθυνσης Αττικής της Υπηρεσίας Ειδικών Ελέγχων (ΥΠ.Ε.Ε.) εντείνουν τους εκτός έδρας ελέγχους στα πλαίσια του εντοπισμού και της καταπολέμησης της φοροδιαφυγής.

Πηγή express