Αποτελέσματα live αναζήτησης

Σαφάρι» φοροελέγχων το καλοκαίρι σε τουριστικές περιοχές

  • Μπαράζ φορολογικών ελέγχων σε επιχειρήσεις που λειτουργούν σε τουριστικές περιοχές και δη στα ελληνικά νησιά ξεκινούν άμεσα τα ειδικά συνεργεία της Περιφερειακής Διεύθυνσης Αττικής της ΥΠ.Ε.Ε., κατόπιν σχετικής εντολής από το υπ. Οικονομικών. ....

Μπαράζ φορολογικών ελέγχων σε επιχειρήσεις που λειτουργούν σε τουριστικές περιοχές και δη στα ελληνικά νησιά ξεκινούν άμεσα τα ειδικά συνεργεία της Περιφερειακής Διεύθυνσης Αττικής της ΥΠ.Ε.Ε., κατόπιν σχετικής εντολής από το υπ. Οικονομικών.
Σε εγκύκλιό του ο αρμόδιος υφυπουργός Α.Μπέζας, δίνει εντολή στα ειδικά συνεργεία για συνέχιση των ελέγχων καθ όλη τη διάρκεια του θέρους. Ας σημειωθεί ότι ήδη έχουν εντοπιστεί 607 παραβάσεις από τους εκτός έδρας ελέγχους.

Σε του ανακοίνωσή του το ΥΠΟΙΚ, τονίζει ότι συνεχίζονται οι έλεγχοι από τα Ειδικά Συνεργεία Προληπτικών Ελέγχων που συγκροτήθηκαν προ μηνός στις Δ.Ο.Υ. πέντε μεγάλων νομών της χώρας, ενώ παράλληλα κλιμάκια ελεγκτών της Περιφερειακής Διεύθυνσης Αττικής της Υπηρεσίας Ειδικών Ελέγχων (ΥΠ.Ε.Ε.) εντείνουν τους εκτός έδρας ελέγχους στα πλαίσια του εντοπισμού και της καταπολέμησης της φοροδιαφυγής.

Πηγή express

Want to see comments? Unfortunately this feature requires cookies currently not allowed by your settings. You may click here to change them if you wish to use this feature.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης