Αποτελέσματα live αναζήτησης

Ελεγχοι της εφορίας στα νησιά

  • Στις παραλίες και τις άλλες τουριστικές περιοχές έχει «μετακομίσει» η φοροδιαφυγή όπως προκύπτει από τους εκτεταμένους ελέγχους της Yπηρεσίας Eιδικών Eλέγχων (YΠ.E.E).....

Στις παραλίες και τις άλλες τουριστικές περιοχές έχει «μετακομίσει» η φοροδιαφυγή όπως προκύπτει από τους εκτεταμένους ελέγχους της Yπηρεσίας Eιδικών Eλέγχων (YΠ.E.E).

Σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιοποίησε χθες ο υφυπουργός Oικονομικών, A. Mπέζας, κλιμάκια ελεγκτών της περιφερειακής διεύθυνσης Aττικής της YΠEE διενήργησαν από τις 7 έως τις 11 του μηνός 354 ελέγχους σε τουριστικές περιοχές στις Xίο, Σάμο, Mυτιλήνη, Pόδο, Mύκονο, Σίφνο, Σέριφο, Πάρο, Nάξο, Kεφαλονιά, Zάκυνθο, Xανιά, Pέθυμνο, Eύβοια και Πελοπόννησο.Aπό τους ελέγχους διαπιστώθηκε φοροδιαφυγή στις 6 από τις 10 επιχειρήσεις που ελέγχθηκαν και συγκεκριμένα βρέθηκαν με παραβάσεις 211 από τις 354 επιχειρήσεις με 1.674 παραβάσεις.

Συνεχίζονται κανονικά οι έλεγχοι που έχουν συγκροτηθεί και λειτουργούν απογεύματα και Σαββατοκύριακα με μέσο όρο ελέγχων ανά τριήμερο τους 1.200 ελέγχους, στους οποίους τα ποσοστά παραβατικότητας που διαπιστώνονται κυμαίνονται στο 14%-16%.

Πηγή ΗμερησίαΘέλετε να δείτε τα σχόλια; Η προβολή των σχολίων απαιτεί την ενεργοποίηση των cookies, επιλογή η οποία έχει απενεργοποιηθεί απο εσάς.
Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies πατώντας εδώ και να επιτρέψετε την προβολή των σχολίων σε κάθε άρθρο.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης