Αποτελέσματα live αναζήτησης

Σήμερα είναι η Τελευταία ημέρα υποβολής Online μέσω ΤaxisNet των εντύπων Ε2,Ε9,Ε3

  • Λήγει σήμερα για τους φορολογούμενους που είχαν υποβάλει μέσω διαδικτύου τις φορολογικές του δηλώσεις Ε1 η προθεσμία για την ηλεκτρονική υποβολή ...

Λήγει σήμερα για τους φορολογούμενους που είχαν υποβάλει μέσω διαδικτύου τις φορολογικές του δηλώσεις Ε1 η προθεσμία για την ηλεκτρονική υποβολή των εντύπων Ε2 (εισοδήματα από ακίνητα), Ε3 (εισοδήματα από ελευθέρια επαγγέλματα ή εμπορική επιχείρηση) και του Ε9 (σχετικά με τα στοιχεία των ακινήτων του φορολογούμενου).


Υπενθυμίζεται ότι η υποβολή των παραπάνω εντύπων πρέπει να γίνει με τους ίδιους κωδικούς (όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης) που χρησιμοποίησαν οι υπόχρεοι για την υποβολή του εντύπου Ε1 μέσω του συστήματος TAXISnet

.
Τέλος, σημειώνεται ότι υποβολή των εντύπων Ε2, Ε3 και Ε9 μέσω διαδικτύου είναι υποχρεωτική μόνο στην περίπτωση που το βασικό έντυπο φορολογίας εισοδήματος (Ε1) έχει υποβληθεί ηλεκτρονικά, ενώ αντίθετα η υποβολή συμπληρωματικής ή τροποποιητικής δήλωσης στην περίπτωση που η αρχική δήλωση που είχε υποβληθεί ηλεκτρονικά είχε λάθη ή παραλείψεις μπορεί να γίνει μόνο στην αρμόδια ΔΟΥ.
Πηγή Ναυτεμπορική

Want to see comments? Unfortunately this feature requires cookies currently not allowed by your settings. You may click here to change them if you wish to use this feature.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης