Αποτελέσματα live αναζήτησης

Επιχορηγήσεις έως 60% με τον νέο αναπτυξιακό

  • Eπιδοτήσεις οι οποίες θα κυμαίνονται, ανάλογα με την περιφέρεια, από το 30% έως και το 60% του προϋπολογισμού της επένδυσης καθώς και ισχυρά κίνητρα για νεοϊδρυθείσες επιχειρήσεις προβλέπει ο νέος αναπτυξιακός νόμος που θα παρουσιαστεί τον ερχόμενο Σεπτέμβριο και θα τεθεί σε ......

Eπιδοτήσεις οι οποίες θα κυμαίνονται, ανάλογα με την περιφέρεια, από το 30% έως και το 60% του προϋπολογισμού της επένδυσης καθώς και ισχυρά κίνητρα για νεοϊδρυθείσες επιχειρήσεις προβλέπει ο νέος αναπτυξιακός νόμος που θα παρουσιαστεί τον ερχόμενο Σεπτέμβριο και θα τεθεί σε ισχύ από την 1-1-2007.
Το προσχέδιο του νέου νόμου, που εξετάσθηκε στη χθεσινή συνάντηση των υπουργών Οικονομίας Γ. Αλογοσκούφη και Ανάπτυξης Δ. Σιούφα, προβλέπει, σύμφωνα με πληροφορίες, τα εξής:

Ποσοστά επιδότησης που ξεκινούν από 30% για τις περισσότερες περιφέρειες και φθάνουν το 40% για την Aνατολική Mακεδονία, τη Θράκη, τη Δυτική Eλλάδα και την Hπειρο. Τα ποσοστά αυξάνονται κατά 10 ή 20 ποσοστιαίες μονάδες για μεσαίες ή μικρές επιχειρήσεις. Για την ίδρυση νέων μικρών επιχειρήσεων προβλέπεται η χορήγηση ενίσχυσης έως 1 ή 2 εκατ. ευρώ, για 5 χρόνια, επί του κόστους ίδρυσης.

Σε δηλώσεις τους οι υπουργοί Οικονομίας και Ανάπτυξης εκτίμησαν ότι και ο νέος αναπτυξιακός νόμος θα συμβάλει στην ενίσχυση του επενδυτικού κλίματος στη χώρα.

Πηγή express

Want to see comments? Unfortunately this feature requires cookies currently not allowed by your settings. You may click here to change them if you wish to use this feature.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης