Αποτελέσματα live αναζήτησης

Επιχορηγήσεις έως 60% με τον νέο αναπτυξιακό

7 Ιούλιου 2006 Σχόλια
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά
  • Eπιδοτήσεις οι οποίες θα κυμαίνονται, ανάλογα με την περιφέρεια, από το 30% έως και το 60% του προϋπολογισμού της επένδυσης καθώς και ισχυρά κίνητρα για νεοϊδρυθείσες επιχειρήσεις προβλέπει ο νέος αναπτυξιακός νόμος που θα παρουσιαστεί τον ερχόμενο Σεπτέμβριο και θα τεθεί σε ......

Eπιδοτήσεις οι οποίες θα κυμαίνονται, ανάλογα με την περιφέρεια, από το 30% έως και το 60% του προϋπολογισμού της επένδυσης καθώς και ισχυρά κίνητρα για νεοϊδρυθείσες επιχειρήσεις προβλέπει ο νέος αναπτυξιακός νόμος που θα παρουσιαστεί τον ερχόμενο Σεπτέμβριο και θα τεθεί σε ισχύ από την 1-1-2007.
Το προσχέδιο του νέου νόμου, που εξετάσθηκε στη χθεσινή συνάντηση των υπουργών Οικονομίας Γ. Αλογοσκούφη και Ανάπτυξης Δ. Σιούφα, προβλέπει, σύμφωνα με πληροφορίες, τα εξής:

Ποσοστά επιδότησης που ξεκινούν από 30% για τις περισσότερες περιφέρειες και φθάνουν το 40% για την Aνατολική Mακεδονία, τη Θράκη, τη Δυτική Eλλάδα και την Hπειρο. Τα ποσοστά αυξάνονται κατά 10 ή 20 ποσοστιαίες μονάδες για μεσαίες ή μικρές επιχειρήσεις. Για την ίδρυση νέων μικρών επιχειρήσεων προβλέπεται η χορήγηση ενίσχυσης έως 1 ή 2 εκατ. ευρώ, για 5 χρόνια, επί του κόστους ίδρυσης.

Σε δηλώσεις τους οι υπουργοί Οικονομίας και Ανάπτυξης εκτίμησαν ότι και ο νέος αναπτυξιακός νόμος θα συμβάλει στην ενίσχυση του επενδυτικού κλίματος στη χώρα.

Πηγή express



Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης