Αποτελέσματα live αναζήτησης

Αντίθεση του Οικονομικού επιμελητηρίου σχετικά με το Ασφαλιστικό Πιστοποιητικό.

22 Φεβρουάριος 2013
Θεσμοθετείται το «Ασφαλιστικό Πιστοποιητικό»

Με αφορμή το σχέδιο νόμου του Υπουργού Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, που έχει αναρτηθεί στο διαδίκτυο για διαβούλευση σχετικά με τη νομοθέτηση «Ασφαλιστικού Πιστοποιητικού», το Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας (Ο.Ε.Ε.) εκφράζει την αντίθεσή του για τον τρόπο που θεσμοθετείται το «Ασφαλιστικό Πιστοποιητικό» το οποίο οδηγεί στοχευμένα σε ικανοποίηση συγκεκριμένων συμφερόντων, ολιγομελών επαγγελματικών και επιχειρηματικών ομάδων.

Ο Πρόεδρος του Ο.Ε.Ε κ. Γιώργος Κυδωνάκης προκειμένου να ενημερωθεί η Κεντρική Διοίκηση του Επιμελητηρίου επικοινώνησε και ζήτησε συναντήσεις με:

-το Υπουργείο Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας ήδη συμφωνήθηκε συνάντηση με το Γενικό Γραμματέα τη Δευτέρα 25/2/2013.
-το Διοικητή του ΙΚΑ που είναι ο επικεφαλής του μεγαλύτερου ασφαλιστικού φορέα της χώρας.
-τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Εργαζομένων στο ΙΚΑ (ΠΟΣΕ-ΙΚΑ), για να ενημερωθεί το Ο.Ε.Ε. για τις θέσεις των εργαζομένων στο ΙΚΑ και
-τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Γιάννη Βρούτση

Want to see comments? Unfortunately this feature requires cookies currently not allowed by your settings. You may click here to change them if you wish to use this feature.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης