Αποτελέσματα live αναζήτησης

ΟΤΟΕ: 24ωρη απεργία στις 10/7

6 Ιούλιου 2006
  • Εικοσιτετράωρη απεργιακή κινητοποίηση την προσεχή Δευτέρα, 10 Ιουλίου, αποφάσισε το γενικό συμβούλιο της ΟΤΟΕ στη σημερινή του συνεδρίαση. ...

Εικοσιτετράωρη απεργιακή κινητοποίηση την προσεχή Δευτέρα, 10 Ιουλίου, αποφάσισε το γενικό συμβούλιο της ΟΤΟΕ στη σημερινή του συνεδρίαση.

Όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση της ΟΤΟΕ, οι κινητοποιήσεις απαντούν με άμεσο τρόπο «στην αυθαιρεσία και την αδιαλλαξία των τραπεζών να προσέλθουν στις διαπραγματεύσεις ακολουθώντας παρελκυστική τακτική και απαράδεκτες μεθοδεύσεις και στην πολιτική ανεπάρκεια της κυβέρνησης να επιβάλει στους τραπεζίτες σεβασμό στο Σύνταγμα και τους Νόμους που επιβάλουν διαπραγματεύσεις και υπογραφή Κλαδικής ΣΣΕ».

Η ΟΤΟΕ καλεί την κυβέρνηση «να παρέμβει άμεσα και αποτελεσματικά και να επιβάλει στους τραπεζίτες να διαπραγματευτούν με την ΟΤΟΕ για την Κλαδική Σ.Σ.Ε. και να εγγυηθεί τη διαδικασία και το αποτέλεσμα».

Πηγή ΝαυτεμπορικήΘέλετε να δείτε τα σχόλια; Η προβολή των σχολίων απαιτεί την ενεργοποίηση των cookies, επιλογή η οποία έχει απενεργοποιηθεί απο εσάς.
Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies πατώντας εδώ και να επιτρέψετε την προβολή των σχολίων σε κάθε άρθρο.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης