Αποτελέσματα live αναζήτησης

ΟΤΟΕ: 24ωρη απεργία στις 10/7

6 Ιούλιος 2006
  • Εικοσιτετράωρη απεργιακή κινητοποίηση την προσεχή Δευτέρα, 10 Ιουλίου, αποφάσισε το γενικό συμβούλιο της ΟΤΟΕ στη σημερινή του συνεδρίαση. ...

Εικοσιτετράωρη απεργιακή κινητοποίηση την προσεχή Δευτέρα, 10 Ιουλίου, αποφάσισε το γενικό συμβούλιο της ΟΤΟΕ στη σημερινή του συνεδρίαση.

Όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση της ΟΤΟΕ, οι κινητοποιήσεις απαντούν με άμεσο τρόπο «στην αυθαιρεσία και την αδιαλλαξία των τραπεζών να προσέλθουν στις διαπραγματεύσεις ακολουθώντας παρελκυστική τακτική και απαράδεκτες μεθοδεύσεις και στην πολιτική ανεπάρκεια της κυβέρνησης να επιβάλει στους τραπεζίτες σεβασμό στο Σύνταγμα και τους Νόμους που επιβάλουν διαπραγματεύσεις και υπογραφή Κλαδικής ΣΣΕ».

Η ΟΤΟΕ καλεί την κυβέρνηση «να παρέμβει άμεσα και αποτελεσματικά και να επιβάλει στους τραπεζίτες να διαπραγματευτούν με την ΟΤΟΕ για την Κλαδική Σ.Σ.Ε. και να εγγυηθεί τη διαδικασία και το αποτέλεσμα».

Πηγή Ναυτεμπορική

Want to see comments? Unfortunately this feature requires cookies currently not allowed by your settings. You may click here to change them if you wish to use this feature.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης