Αποτελέσματα live αναζήτησης

Σχέδιο νόμου για Έρευνα και Τεχνολογία

  • Τις προτάσεις για το νέο σχέδιο νόμου Έρευνας και Τεχνολογίας ανακοινώνει το μεσημέρι η αρμόδια Διϋπουργική Επιτροπή, παρουσία των υπουργών Παιδείας κυρίας Μ. Γιαννάκου και Ανάπτυξης...

Τις προτάσεις για το νέο σχέδιο νόμου Έρευνας και Τεχνολογίας ανακοινώνει το μεσημέρι η αρμόδια Διϋπουργική Επιτροπή, παρουσία των υπουργών Παιδείας κυρίας Μ. Γιαννάκου και Ανάπτυξης κ. Δ. Σιούφα, του υφυπουργού Ανάπτυξης κ. Γιάννη Παπαθανασίου, του γγ Έρευνας και Τεχνολογίας κ. Ιωάννη Τσουκαλά, του γγ του υπουργείου Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Ανδρέα Καραμάνου και του προέδρου του Εθνικού Συμβουλίου Έρευνας και Τεχνολογίας (ΕΣΕΤ) κ. Δημήτρη Νανόπουλου.


Οι προτάσεις θα τεθούν σε δημόσια διαβούλευση με τα κόμματα, τους επιστημονικούς και ερευνητικούς φορείς, τους εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου και των παραγωγικών κλάδων της οικονομίας προκειμένου να εκφράσουν τις απόψεις τους και να υποβάλουν τις τυχόν νέες προτάσεις και τις παρατηρήσεις τους.
Πηγή Κέρδος

Want to see comments? Unfortunately this feature requires cookies currently not allowed by your settings. You may click here to change them if you wish to use this feature.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης