Αποτελέσματα live αναζήτησης

Και τρίτη εταιρεία στο σχήμα Logic Singular

3 Ιούλιου 2006 Σχόλια
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά
  • Για ενδιαφέρουσες ειδήσεις συνεργιών, προϊδεάζει η επικείμενη συνένωση των δυνάμεων LogicDIS και Singular, βασικό μέτοχο των οποίων αποτελεί η GIT Holding, εταιρεία συμφερόντων του ομίλου Marfin.....
Για ενδιαφέρουσες ειδήσεις συνεργιών, προϊδεάζει η επικείμενη συνένωση των δυνάμεων LogicDIS και Singular, βασικό μέτοχο των οποίων αποτελεί η GIT Holding, εταιρεία συμφερόντων του ομίλου Marfin.

H συνένωση αυτή, εκτός από το ότι θα λύσει πολλά θέματα κεφαλαιακής επάρκειας, φέρεται πως θα δημιουργήσει και ένα φυσικό ηγέτη σε δραστηριότητες, όπως η αγορά των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, των μεγάλων πελατών ιδιωτικού τομέα και λιανεμπορίου, αλλά και του τομέα του δημοσίου.

Σύμφωνα με τους αρχικούς στόχους της GIT, η νέα εταιρεία πρόκειται να εισαχθεί στο Χρηματιστήριο και για το λόγο αυτό οι προσπάθειες όλων των διοικήσεων έχουν εστιαστεί στο να ολοκληρωθούν οι όποιες διαδικασίες εντός του 2006. Πληροφορία που βάζει μια ακόμα διάσταση στο θέμα, αναφέρει ότι, εκτός των LοgicDIS και Singular, σημαντικό ρόλο στη συνένωση πρόκειται να παίξει ακόμα μία εταιρεία, η οποία σήμερα κατέχει σημαντική θέση στην αγορά της πληροφορικής.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, συνδετικό κρίκο της υπόθεσης αποτελεί η Marfin, αφού μέσω αυτής φέρεται να μεθοδεύονται οι διαδικασίες που αφορούν στο «πάντρεμα» Singular, LogicDIS και της τρίτης εταιρείας. Σε ότι αφορά στην τελευταία, οι ίδιοι άνθρωποι υποστηρίζουν ότι, η σημερινή διοίκησή της θα είναι αυτή που θα αναλάβει και το management του νέου σχήματος που θα προκύψει.

Προς το παρόν, το Δ.Σ της LogicDIS εξετάζει αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας, ύψους 56 εκατ. ευρώ, με κατάργηση του δικαιώματος προτίμησης των παλαιών μετόχων, την οποία θα εισηγηθεί σε προσεχή γενική συνέλευση. Συγκεκριμένα, θα προταθεί η έκδοση 20.000.000 νέων μετοχών, οι οποίες θα διατεθούν σε θεσμικούς και στρατηγικούς επενδυτές στην Eλλάδα και το εξωτερικό, με τιμή διάθεσης 2,80 ευρώ ανά μετοχή.

Πηγή ΗμερησίαΔημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης