Αποτελέσματα live αναζήτησης

Μειωμένο το ενδιαφέρον ανέργων και επιχειρήσεων για τα προγράμματα του ΟΑΕΔ

29 Ιούνιου 2006 Σχόλια
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά
  • Μειωμένο είναι το ενδιαφέρον τόσο των ανέργων, όσο και των επιχειρήσεων της Θεσσαλονίκης να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα ολοκληρωμένης παρέμβασης του ΟΑΕΔ....

Μειωμένο είναι το ενδιαφέρον τόσο των ανέργων, όσο και των επιχειρήσεων της Θεσσαλονίκης να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα ολοκληρωμένης παρέμβασης του ΟΑΕΔ, για την κάλυψη 2.000 θέσεων εργασίας από ανέργους, κατά προτεραιότητα απολυμένους των μεγάλων εργοστασίων της Θεσσαλονίκης, όπως διαπιστώθηκε σε σύσκεψη που είχαν χθες ο γεν. γραμματέας του υπουργείου Απασχόλησης κ. Δημήτριος Κοντός, ο πρόεδρος του ΟΑΕΔ κ. Γεώργιος Βερναρδάκης και ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης κ. Νίκος Γιαννόπουλος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από τις 500 θέσεις νέων ελεύθερων επαγγελματιών ανταποκρίθηκαν μόνο τέσσερις από τους απολυμένους, που εμφανίζονται στις καταστάσεις του Εργατικού Κέντρου, ενώ για τις 1.500 θέσεις της επιδοτούμενης απασχόλησης μέχρι στιγμής, δεν εμφανίζονται ενδιαφερόμενοι. Ταυτόχρονα έχει καταγραφεί αμελητέα προσφορά εργασίας και από τις επιχειρήσεις.

Πηγή ΚέρδοςΔημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης