Αποτελέσματα live αναζήτησης

Ρυθμίζονται οι λεπτομέρειες για το νέο ωράριο του Δημοσίου

  • Συνάντηση με τον υπουργό Εσωτερικών και Δημόσιας Διοίκησης Προκόπη Παυλόπουλο είχε το απόγευμα της Τρίτης ο πρόεδρος της ....

Συνάντηση με τον υπουργό Εσωτερικών και Δημόσιας Διοίκησης Προκόπη Παυλόπουλο είχε το απόγευμα της Τρίτης ο πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ Σπύρος Παπασπύρος, καθώς και μέλη του προεδρείου της, με βασικό αντικείμενο τη διευθέτηση ορισμένων λεπτομερειών του νέου ωραρίου που θα ισχύσει αμέσως μετά το καλοκαίρι στις δημόσιες υπηρεσίες.
Η συνάντηση έγινε σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα και οι δύο πλευρές εξέφρασαν για μία ακόμη φορά την ικανοποίησή τους για την προώθηση του νέου ενιαίου ωραρίου, ενώ όπως έγινε γνωστό αύριο ο κ. Παυλόπουλος θα υπογράψει και τη σχετική απόφαση.

Υπενθυμίζεται ότι με βάση τις νέες ρυθμίσεις οι δημόσιοι υπάλληλοι θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέγουν το ωράριο εργασίας τους από τις αρχές του νέου έτους, ενώ αυτό θα είναι διευρυμένο σε σχέση με το παρελθόν.

Πηγή Express

Want to see comments? Unfortunately this feature requires cookies currently not allowed by your settings. You may click here to change them if you wish to use this feature.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης