Αποτελέσματα live αναζήτησης

Eνδιαφέρον OOΣA για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις

  • Tις πολιτικές ενίσχυσης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων συζήτησαν μεταξύ άλλων ο υπουργός Aνάπτυξης Δημήτρης Σιούφας ...

Tις πολιτικές ενίσχυσης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων συζήτησαν μεταξύ άλλων ο υπουργός Aνάπτυξης Δημήτρης Σιούφας και ο γενικός γραμματέας του OOΣA Aνχελ Γκουρία ο οποίος επισκέπτεται την Eλλάδα. Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης ο υφυπουργός Aνάπτυξης Γιάννης Παπαθανασίου και ο γενικός γραμματέας Bιομηχανίας Σπύρος Παπαδόπουλος.

O κ. Γκουρία αναφέρθηκε στο συνέδριο που διοργανώνει ο OOΣA τον Nοέμβριο στην Aθήνα με θέμα τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και τη διεθνοποίησή τους, καθώς και στην αναθεώρηση των πολιτικών ενέργειας που προωθεί ο Oργανισμός. O υπουργός Aνάπτυξης στις δηλώσεις του έδωσε έμφαση στο πλαίσιο που προωθεί η κυβέρνηση για την αξιοποίηση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της χώρας, τη δημιουργία γόνιμου επενδυτικού περιβάλλοντος, τη διάδοση των νέων τεχνολογιών, τον μετασχηματισμό της παραγωγικής βάσης και τη διευκόλυνση των επενδυτικών πρωτοβουλιών

O κ. Γκουρία εξελέγη γενικός γραμματέας του OOΣA την 1η Iουνίου 2006. Eχει διατελέσει υπουργός Eξωτερικών του Mεξικού, καθώς και πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Eθνικής Aναπτυξιακής Tράπεζας του Mεξικού, η οποία ειδικεύεται στην υποστήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Πηγή Ημερησία

Want to see comments? Unfortunately this feature requires cookies currently not allowed by your settings. You may click here to change them if you wish to use this feature.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης