Παρουσίαση μεταπτυχιακών προγραμμάτων Εκπαίδευσης – Απασχόλησης -ACCA-

Οικονομικές Ειδήσεις

23 Ιούνιος 2006
Το πρόγραμμα σπουδών ACCA βασίζεται στα Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα (International Accounting Standards - IASs) και στα Διεθνή Ελεγκτικά Πρότυπα (International Standards in Auditing - ISAs)..... Taxheaven.gr

ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚO ΠΡOΓΡΑΜΜΑ Εκπαίδευσης – Απασχόλησης

“ACCA” (Association of Chartered Certified Accountants)

Η Globaltraining® παρουσιάζει ένα πρωτοποριακό μεταπτυχιακό πρόγραμμα εκπαίδευσης - απασχόλησης που:
(α) Οδηγεί στην απόκτηση του παγκοσμίως αναγνωρισμένου επαγγελματικού τίτλου ACCA (εγκεκριμένου/ορκωτού λογιστή - ελεγκτή  Μ. Βρετανίας)
(β) Δημιουργεί τις προϋποθέσεις απασχόλησης σε μεγάλες διεθνείς ελεγκτικές εταιρείες, τράπεζες, χρηματοοικονομικούς οργανισμούς,  πολυεθνικές εταιρείες κ.λπ.
Το πρόγραμμα σπουδών ACCA βασίζεται στα Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα (International Accounting Standards - IASs) και στα Διεθνή Ελεγκτικά Πρότυπα (International Standards in Auditing - ISAs).


Το πρόγραμμα συνεπάγεται πλήρη φοίτηση (full-time). Προϋπόθεση εγγραφής: πτυχίο Α.Ε.Ι. ή μεταπτυχιακός τίτλος από Ελλάδα ή το εξωτερικό. Το πτυχίο/μεταπτυχιακό δεν είναι απαραίτητο να είναι στα χρηματοοικονομικά, λογιστική ή οικονομικά, καθώς θα γίνουν δεκτοί στο πρόγραμμα και περιορισμένος αριθμός ενδιαφερομένων με πτυχίο στα μαθηματικά, νομικά, πληροφορική, διοίκηση ή μηχανολογία. Διάρκεια προγράμματος 12-24 μήνες, ανάλογα με τις απαλλαγές από τις εξετάσεις που θα απονεμηθούν στον κάθε συμμετέχοντα από το ACCA βάσει του πτυχίου/μεταπτυχιακού του.


Θα προσφερθούν προγράμματα σπουδών στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη. Τελευταία ημέρα υποβολής αίτησης για συμμετοχή 31 Ιουλίου 2006, έναρξη μαθημάτων την 4η Σεπτεμβρίου 2006. Ο αριθμός θέσεων στο πρόγραμμα είναι περιορισμένος.


Θα γίνουν παρουσιάσεις του προγράμματος σπουδών σε ειδικές εσπερίδες στην Αθήνα (Ξενοδοχείο Athens Hilton Τετάρτη 28 Ιουνίου 2006, ώρα 18.00) και Θεσσαλονίκη (Ξενοδοχείο Electra Palace, Πέμπτη 29 Ιουνίου 2006, ώρα 18.00).

Για αιτήσεις συμμετοχής και για πληροφορίες:

Globaltraining®, Τηλ.

210-3316285 (Αθήνα),

2310-319664 (Θεσσαλονίκη),

email: [email protected].


Το πρόγραμμα υποστηρίζουν η PricewaterhouseCoopers(PwC), η Deloitte και η Grant Thornton, οι οποίες μετά τη συμπλήρωση του προγράμματος προτίθενται να προσλάβουν αποφοίτους του προγράμματος ACCA ανάλογα με την απόδοσή τους στις εξετάσεις ACCA και στην προσωπική συνέντευξη στην οποία θα κληθούν από τις εταιρείες. Επιπρόσθετα, και νοουμένου ότι συμφωνείται μία ελάχιστη περίοδος απασχόλησης, το κόστος σπουδών ACCA θα επιστραφεί στους επιτυχόντες που θα προσληφθούν από τις εταιρείες.