Αποτελέσματα live αναζήτησης

Από αύριο η επιστροφή του ΛΑΦΚΑ

  • Aύριο, Παρασκευή 23 Ιουνίου, θα παραλάβουν περισσότεροι από 265.000 συνταξιούχοι του Δημοσίου την πρώτη δόση επιστροφής των ποσών που παρακρατήθηκαν από τη σύνταξη τους κατά τα παρελθόντα έτη ως μηνιαία εισφορά (ΛΑΦΚΑ).....

Aύριο, Παρασκευή 23 Ιουνίου, θα παραλάβουν περισσότεροι από 265.000 συνταξιούχοι του Δημοσίου την πρώτη δόση επιστροφής των ποσών που παρακρατήθηκαν από τη σύνταξη τους κατά τα παρελθόντα έτη ως μηνιαία εισφορά (ΛΑΦΚΑ).
Oπως ανακοινώθηκε από τον υφυπουργό Οικονομικών Π. Δούκα, το ποσό της πρώτης δόσης θα δοθεί μαζί με την σύνταξη για τον μήνα Ιούλιο και με το επίδομα αδείας.

Δικαιούχοι επιστροφής είναι και οι κληρονόμοι των συνταξιούχων που έχουν αποβιώσει, ακόμα και αν δεν έχει μεταβιβασθεί σε αυτούς η σύνταξη. Σε αυτή την περίπτωση, κατά την οποία δεν έχει μεταβιβαστεί η σύνταξη, η επιστροφή του ποσού θα γίνει με έκδοση χρηματικού εντάλματος μέσω της ΔΟΥ στην οποία ανήκουν οι κληρονόμοι. Τα ποσά θα επιστραφούν στους δικαιούχους σε εξαμηνιαίες δόσεις με αρχή την 1-7-2006. Οι δικαιούχοι θα πάρουν στις 23-6-2006 την πρώτη δόση ή ολόκληρο το ποσό αν δεν υπερβαίνει τα διακόσια ευρώ.

Πηγή express

Want to see comments? Unfortunately this feature requires cookies currently not allowed by your settings. You may click here to change them if you wish to use this feature.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης