Αποτελέσματα live αναζήτησης

Μέχρι την επόμενη Παρασκευή η ψήφιση του φορολογικού

4 Ιανουάριος 2013
Μέχρι την επόμενη Παρασκευή θα έχει ψηφιστεί το φορολογικό, όπως αποκάλυψε σήμερα ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας που είχε το πρωί της Παρασκευής συνάντηση μίας ώρας στο Μέγαρο Μαξίμου με τον πρωθυπουργό.

Τους δύο άντρες απασχόλησε η προώθηση των προαπαιτούμενων δράσεων προκειμένου οι επόμενες δόσεις του δανείου της τρόικας να εκταμιευθούν απρόσκοπτα.

Στο πλαίσιο αυτό συζητήθηκε και το νέο φορολογικό νομοσχέδιο, καθώς κατά τον υπουργό Οικονομικών, το συγκεκριμένο νομοσχέδιο είναι η πιο σημαντική από τις προαπαιτούμενες δράσεις.

Σε σύντομο διάλογο που είχε με τους δημοσιοργάφους, ο κ. Στουρνάρας τόνισε ότι το φορολογικό νομοσχέδιο θα πρέπει να έχει ψηφιστεί από το Κοινοβούλιο μέχρι την επόμενη Παρασκευή 11 Ιανουαρίου.

Κληθείς να σχολιάσει τις συλλήψεις δημοσίων προσώπων για οφειλές προς το δημόσιο ο κ. Στουρνάρας απάντησε: «Πάμε καλά, οι Αρχές κάνουν τη δουλειά τους».

Οσον αφορά τις επιθέσεις που δέχεται από τον ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Στουρνάρας αρκέστηκε να πει: «Δεν με απασχολεί το θέμα».

Πηγή Ημερησία

Want to see comments? Unfortunately this feature requires cookies currently not allowed by your settings. You may click here to change them if you wish to use this feature.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης