Αποτελέσματα live αναζήτησης

Επιχειρηματικές ευκαιρίες 400 εκατ. ευρώ από το ΕΠΑΝ

20 Ιούνιου 2006 Σχόλια
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά
  • Σε 370 εκατ. ευρώ ανέρχεται ο συνολικός προϋπολογισμός των προσκλήσεων υποβολής επενδυτικών προτάσεων στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Ανταγωνιστικότητα του υπουργείου Ανάπτυξης, το οποίο έχει εισέλθει στην τελική ευθεία υλοποίησης

Σε 370 εκατ. ευρώ ανέρχεται ο συνολικός προϋπολογισμός των προσκλήσεων υποβολής επενδυτικών προτάσεων στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Ανταγωνιστικότητα του υπουργείου Ανάπτυξης, το οποίο έχει εισέλθει στην τελική ευθεία υλοποίησης. Παράλληλα σχεδιάζονται νέες δράσεις που θα προκηρυχθούν εντός του επόμενου διμήνου και οι οποίες προέκυψαν μετά και την τελευταία τρίτη αναθεώρηση του προγράμματος.
H εκτιμώμενη δημόσια δαπάνη των νέων αυτών δράσεων υπολογίζεται σε 66 εκ. ευρώ και σε αυτές περιλαμβάνεται η επιδότηση του επιτοκίου των μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων με τέσσερις ποσοστιαίες μονάδες μέσω του ΤΕΜΠMΕ, με προϋπολογισμό 20 εκατ. ευρώ, αλλά και το ειδικό πρόγραμμα για την κλωστοϋφαντουργία, με εκτιμώμενη δημόσια δαπάνη επίσης 20 εκατ. ευρώ.

Με τα νέα αυτά προγράμματα προβλέπεται η ενίσχυση εναλλακτικών μορφών τουρισμού, η εισαγωγή της χρήσης του Διαδικτύου στα τουριστικά καταλύματα, η ενίσχυση ειδικών ομάδων πληθυσμού, όπως οι πολύτεκνες οικογένειες, αλλά και η ενίσχυση της Ημαθίας, που πλήττεται από την αποβιομηχάνιση και την ανεργία.

Πηγή expressΔημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης