Αποτελέσματα live αναζήτησης

Ανακοίνωση Ο.Ε.Ε. για τα σεμινάρια στις 9 & 10 Ιανουαρίου με θέμα τον Κ.Φ.Α.Σ.

Αθήνα Σεμινάριο «Κώδικας Φορολογικής Απεικόνισης Συναλλαγών» 9 & 10 Ιανουαρίου

Σχετικά με την επανάληψη του ενημερωτικού σεμιναρίου με θέμα «Κώδικας Φορολογικής Απεικόνισης Συναλλαγών» ενημερώνουμε όσους συνάδελφους και Λογιστές Φοροτεχνικούς έχουν υποβάλλει αίτηση παρακολούθησης, ότι τα προγραμματισμένα σεμινάρια με ημερομηνίες διεξαγωγής 9 και 10 Ιανουαρίου 2013 στην Αθήνα, αναβάλλονται λόγω προβλήματος συγκρότησης του αρμοδίου για τη διάθεση του εισηγητή οργάνου του Υπουργείου Οικονομικών, με αποτέλεσμα την αναγκαστική μετατόπιση των ημερομηνιών διεξαγωγής.

Με νεώτερη ανακοίνωση θα γίνουν γνωστές οι νέες ημερομηνίες καθώς και τα στοιχεία των ακροατών ανά ομάδα παρακολούθησης.

Όπως και σε παλαιότερη ανακοίνωση έχει αναφερθεί, τονίζουμε ότι με απόφαση της Κ.Δ. του Ο.Ε.Ε. το σεμινάριο θα επαναλαμβάνεται μέχρι να ικανοποιηθούν όλες οι αιτήσεις, που έχουν υποβληθεί από μέλη του Ο.Ε.Ε. και Λογιστές Φοροτεχνικούς.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με το 2105203922.

Want to see comments? Unfortunately this feature requires cookies currently not allowed by your settings. You may click here to change them if you wish to use this feature.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης