Αποτελέσματα live αναζήτησης

Κρίσιμες Αποφάσεις για το Γ ΚΠΣ

20 Ιούνιου 2006 Σχόλια
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά
  • Κρίσιμες αποφάσεις θα ληφθούν στην Επιτροπή Παρακολούθησης του Γ ΚΠΣ σήμερα, όπου μετέχουν και εκπρόσωποι της Ε.Ε. Το 2007 η χώρα μας θα...

Κρίσιμες αποφάσεις θα ληφθούν στην Επιτροπή Παρακολούθησης του Γ ΚΠΣ σήμερα, όπου μετέχουν και εκπρόσωποι της Ε.Ε. Το 2007 η χώρα μας θα πρέπει να σπάσει κάθε ρεκόρ απορρόφησης αφού, εκτός από ένα ποσό 1.800 εκατ. κοινοτικών πόρων από το Γ ΚΠΣ, θα πρέπει να απορροφήσει άλλα 2.907 εκατ. ευρώ από το Δ ΚΠΣ.

Πηγή Ναυτεμπορική

Συνεδριάζει σήμερα η Επιτροπή Παρακολούθησης του Γ Κοινοτικού Πλαισίου Στήριξης (Γ ΚΠΣ) σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών.

    Πρόκειται για την ένατη συνεδρίαση της Επιτροπής Παρακολούθησης και μεταξύ των θεμάτων που θα συζητηθούν, είναι η πρόοδος εκταμιεύσεων των κοινοτικών κεφαλαίων, η πορεία δράσεων του συνολικού προγράμματος, τα συστήματα διαχείρισης και ελέγχου του Γ ΚΠΣ και η παρακολούθηση της εφαρμογής των συστημάτων διαχείρισης και ελέγχου των προγραμμάτων αυτών.

    Επίσης θα συζητηθούν οι διαδικασίες μετάβασης στην προγραμματική περίοδο 2007-2013, οι προτάσεις αναθεώρησης των επιχειρησιακών προγραμμάτων και οι νέες δράσεις. Ακόμα έχει προγραμματιστεί να συζητηθούν θέματα σχετικά με τις ενισχύσεις των μικρομεσαίων επιχειρήσεων στα περιφερειακά επιχειρησιακά προγράμματα, οι δράσεις αστικής ανάπλασης και οι δράσεις προβολής και προώθησης των προϊόντων.

    Οι εργασίες της Επιτροπής Παρακολούθησης θα αρχίσουν με ομιλία του υπουργού Οικονομίας και Οικονομικών κ. Γιώργου Αλογοσκούφη και θα ακολουθήσει εισήγηση του υφυπουργού Οικονομίας και Οικονομικών κ. Χρήστου Φώλια, προέδρου της Επιτροπής Παρακολουθησης του Γ ΚΠΣ.

    Η Επιτροπή Παρακολούθησης, τις απογευματινές ώρες, θα συζητήσει θέματα σχετικά με την πρόοδο των διαδικασιών σχεδιασμού της νέας προγραμματικής περιόδου 2007-2013, την πρόοδο προετοιμασίας του θεσμικού πλαισίου και ζητήματα σχετικά με το συντονισμό των δράσεων της αγροτικής ανάπτυξης.


Πηγή ΑΠΕ



Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης