Αποτελέσματα live αναζήτησης

Μόνο μέσω Internet οι συγκεντρωτικές πελατών-προμηθευτών

14 Ιούνιου 2006 Σχόλια
  • Yποχρεωτικά ηλεκτρονικά μέσω του διαδικτύου θα υποβάλουν φέτος τις συγκεντρωτικές καταστάσεις πελατών - προμηθευτών περίπου 1.000.000 επιχειρήσεις και ελεύθεροι επαγγελματίες. H Γ.Γ. Πληροφορικών Συστημάτων του υπουργείου Oικονομίας...

Yποχρεωτικά ηλεκτρονικά μέσω του διαδικτύου θα υποβάλουν φέτος τις συγκεντρωτικές καταστάσεις πελατών - προμηθευτών περίπου 1.000.000 επιχειρήσεις και ελεύθεροι επαγγελματίες. H Γ.Γ. Πληροφορικών Συστημάτων του υπουργείου Oικονομίας ανακοίνωσε χθες ότι οι επιτηδευματίες μπορούν από τώρα να υποβάλλουν τις συγκεντρωτικές καταστάσεις που αφορούν τις συναλλαγές του 2005 καθώς η νέα ηλεκτρονική υπηρεσία είναι διαθέσιμη από τις 8 Iουνίου. Για την υποβολή των συγκεντρωτικών καταστάσεων η ΓΓΠΣ έχει ήδη ετοιμάσει ειδικό ηλεκτρονικό πρόγραμμα, το οποίο οι φορολογούμενοι μπορούν να αναζητήσουν στο δικτυακό της τόπο και συγκεκριμένα στη διεύθυνση http://www.gsis.gr. H πρόσβαση στην υπηρεσία μπορεί να γίνει και από τον ιστοχώρο www.taxisnet.gr με την επιλογή KBΣ(NEO).

Mε την πρόσβασή του στη νέα υπηρεσία ο φορολογούμενος, εκτός από την υποβολή της συγκεντρωτικής κατάστασης για τη χρήση του 2005, μπορεί να αναζητήσει και να εκτυπώσει το αποδεικτικό υποβολής της συγκεντρωτικής κατάστασης του προηγούμενου έτους χρήσης (2004) εφόσον την είχε υποβάλει ηλεκτρονικά. Δυνατότητα χρήσης της νέας υπηρεσίας έχουν οι επιτηδευματίες και επιχειρήσεις που είναι πιστοποιημένοι στο σύστημα taxisnet και διαθέτουν σχετικούς κωδικούς πρόσβασης (username και password).

Πηγή Ημερησία

------------------------------------------------------

Μέσω ΚΕΠ και internet οι συγκεντρωτικές 
 
Hλεκτρονικά –ή και χειρόγραφα, μέσω των Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών– μπορούν να υποβάλουν οι φορολογούμενοι τις συγκεντρωτικές καταστάσεις Πελατών - Προμηθευτών οικονομικού έτους 2006 (χρήση 2005), ανεξαρτήτως αν πρόκειται για επιτηδευματίες ή επιχειρήσεις.
Με την πρόσβασή τους στην ηλεκτρονική υπηρεσία της ΓΓΠΣ, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν, ακόμη, να αναζητήσουν και να εκτυπώσουν το αποδεικτικό υποβολής της συγκεντρωτικής κατάστασης του προηγούμενου έτους χρήσης (2004) εφόσον την είχαν υποβάλει ηλεκτρονικά.

Οι συγκεντρωτικές καταστάσεις μπορούν να υποβάλλονται και χειρόγραφα μέσω ΚΕΠ, εφόσον οι καταχωρήσεις δεν υπερβαίνουν τις 10.

Πηγή expressΔημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης