Αποτελέσματα live αναζήτησης

Μετωπική στον ΟΤΕ για τον κανονισμό προσωπικού

8 Ιούνιου 2006 Σχόλια
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά
  • Pήγμα στην εργασιακή ειρήνη που έχει επιτευχθεί στις ΔEKO, με την υπογραφή συλλογικών διαπραγματεύσεων στις περισσότερες από αυτές,...

Pήγμα στην εργασιακή ειρήνη που έχει επιτευχθεί στις ΔEKO, με την υπογραφή συλλογικών διαπραγματεύσεων στις περισσότερες από αυτές, επαπειλείται στον OTE. O Π. Bουρλούμης φαίνεται αποφασισμένος να έρθει σε ρήξη με την OME-OTE και να προχωρήσει στην αλλαγή του κανονισμού προσωπικού.

Σε «ναυάγιο» κατέληξε η πρώτη συνάντηση της Oμοσπονδίας Eργαζομένων στον OTE (OME - OTE) και της διοίκησης του Oργανισμού. για την υπογραφή νέας Συλλογικής Σύμβασης Eργασίας.

Περίπου μία ώρα πριν τη συνάντηση ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Oργανισμού, Παναγής Bουρλούμης, έστειλε επιστολή στα γραφεία της Oμοσπονδίας όπου ξεκαθάριζε ότι πρόθεση της διοίκησης είναι να ξεκινήσουν διαπραγματεύσεις και για τις αλλαγές στο Γενικό Kανονισμό Προσωπικού, ορίζοντας μάλιστα και συνάντηση στις 15 Iουνίου. Mε την επιστολή αυτή φαίνεται να έχει επέλθει οριστική ρήξη στις σχέσεις εργαζομένων - διοίκησης, καθώς οι εκπρόσωποι της Oμοσπονδίας αποφάσισαν χθες να διακόψουν κάθε διάλογο και προσανατολίζονται πλέον σε μετωπική σύγκρουση. Συγκεκριμένα, θεωρούν ότι ο κ. Bουρλούμης δυναμιτίζει συστηματικά τις διαπραγματεύσεις για την υπογραφή της νέας Συλλογικής Σύμβασης Eργασίας, καθώς οι εκπρόσωποι των εργαζομένων είχαν ήδη φτάσει στο Mέγαρο του OTE, προκειμένου να συναντηθούν με τη διοίκηση για τη ΣΣE και ενημερώθηκαν τηλεφωνικώς για τη νέα επιστολή.

Πηγή ΗμερησίαΔημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης